Muraasaki Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klavyeye cay döküldü peçeteyle sildim Kirin'i aldım tüm temizliği yaptım hala böyle. Çare var mıdır?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klavyeye cay döküldü peçeteyle sildim Kirin'i aldım tüm temizliği yaptım hala böyle. Çare var mıdır?
4 447040 Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 258 Çözümler 2 2 Ocak 2024 #2 Muraasaki dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klavyeye cay döküldü peçeteyle sildim Kirin'i aldım tüm temizliği yaptım hala böyle. Çare var mıdır? Genişletmek için tıkla... Klavye'yi sökün (USB'den) tuşlar aşağıya bakacak şekilde yatırın Klavye'yi klavye sabaha kadar kurusun. O sırada mouse ile ekran klavyesi kullanabilirsiniz. Biz 8 ay ekran klavyesi kullanmıştık.
Muraasaki dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Klavyeye cay döküldü peçeteyle sildim Kirin'i aldım tüm temizliği yaptım hala böyle. Çare var mıdır? Genişletmek için tıkla... Klavye'yi sökün (USB'den) tuşlar aşağıya bakacak şekilde yatırın Klavye'yi klavye sabaha kadar kurusun. O sırada mouse ile ekran klavyesi kullanabilirsiniz. Biz 8 ay ekran klavyesi kullanmıştık.