181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 16 Eylül 2023 #11 emirhannk dedi: Bende CS oyuncusuyum fakat klavye ışıkları hoşuma gidiyor. Sabahları bende açmıyorum gereksiz. Genişletmek için tıkla... Ofis klavyeleri ilgi çekici gelmeye başladı. Sade klavyelere yönelmek lazım.
emirhannk dedi: Bende CS oyuncusuyum fakat klavye ışıkları hoşuma gidiyor. Sabahları bende açmıyorum gereksiz. Genişletmek için tıkla... Ofis klavyeleri ilgi çekici gelmeye başladı. Sade klavyelere yönelmek lazım.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 16 Eylül 2023 #12 emirhannk dedi: Sabahları bende açmıyorum gereksiz. Genişletmek için tıkla... Klavyenin tuslari gözüküyorsa sıkıntı yok ama bazilarinda isik daha iyi olsun diye silik gibi sanirim. İsik olmadan okunmuyor.
emirhannk dedi: Sabahları bende açmıyorum gereksiz. Genişletmek için tıkla... Klavyenin tuslari gözüküyorsa sıkıntı yok ama bazilarinda isik daha iyi olsun diye silik gibi sanirim. İsik olmadan okunmuyor.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 16 Eylül 2023 #13 Kayra Temel dedi: Aynı şekilde. İlk aldığımda oynadığım oyuna göre, ruh halime göre düzenlerdim. Şimdi hiç umursamıyorum. Aylardır mavi renkte sabit kullanıyorum. @emirhannk klavyeniz çok güzelmiş bu arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam 2. el aldım 2 gün sonra aynı fiyata amazona düşmeseydi daha güzel olacaktı. Hagu dedi: Klavyenin tuslari gözüküyorsa sıkıntı yok ama bazilarinda isik daha iyi olsun diye silik gibi sanirim. İsik olmadan okunmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yıllardır bilgisayarda vakit geçirsemde sürekli bakmadan yazamıyorum ondan lazım ışık.
Kayra Temel dedi: Aynı şekilde. İlk aldığımda oynadığım oyuna göre, ruh halime göre düzenlerdim. Şimdi hiç umursamıyorum. Aylardır mavi renkte sabit kullanıyorum. @emirhannk klavyeniz çok güzelmiş bu arada. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam 2. el aldım 2 gün sonra aynı fiyata amazona düşmeseydi daha güzel olacaktı. Hagu dedi: Klavyenin tuslari gözüküyorsa sıkıntı yok ama bazilarinda isik daha iyi olsun diye silik gibi sanirim. İsik olmadan okunmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yıllardır bilgisayarda vakit geçirsemde sürekli bakmadan yazamıyorum ondan lazım ışık.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.939 Makaleler 6 Çözümler 31 16 Eylül 2023 #14 Hagu dedi: Klavyenin tuslari gözüküyorsa sıkıntı yok ama bazilarinda isik daha iyi olsun diye silik gibi sanirim. İsik olmadan okunmuyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü harfleri boyamıyorlar harflerin çevresini boyuyorlar. Harfler saydam oluyor ışık alttan vursun diye. Harf silinme derdi de olmuyor böylece.
Hagu dedi: Klavyenin tuslari gözüküyorsa sıkıntı yok ama bazilarinda isik daha iyi olsun diye silik gibi sanirim. İsik olmadan okunmuyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü harfleri boyamıyorlar harflerin çevresini boyuyorlar. Harfler saydam oluyor ışık alttan vursun diye. Harf silinme derdi de olmuyor böylece.
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 16 Eylül 2023 #15 Logitech'in default gelen renk dalgasını kullanıyorum. Değiştirmeye üşeniyorum gözüme bu güzel geliyor.
Logitech'in default gelen renk dalgasını kullanıyorum. Değiştirmeye üşeniyorum gözüme bu güzel geliyor.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 16 Eylül 2023 #16 NRVS dedi: Logitech'in default gelen renk dalgasını kullanıyorum. Eki Görüntüle 1945289 Genişletmek için tıkla... Hocam neden klavyeden 2 kablo girişi var.
NRVS dedi: Logitech'in default gelen renk dalgasını kullanıyorum. Eki Görüntüle 1945289 Genişletmek için tıkla... Hocam neden klavyeden 2 kablo girişi var.
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 16 Eylül 2023 #17 emirhannk dedi: Hocam neden klavyeden 2 kablo girişi var. Genişletmek için tıkla... Biri klavyenin kendi kablosu diğeri farenin. Fareyi klavyeye takıp kullanıyorum.
emirhannk dedi: Hocam neden klavyeden 2 kablo girişi var. Genişletmek için tıkla... Biri klavyenin kendi kablosu diğeri farenin. Fareyi klavyeye takıp kullanıyorum.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 16 Eylül 2023 #18 NRVS dedi: Biri klavyenin kendi kablosu diğeri farenin. Genişletmek için tıkla... Fareden kablo çıkmıyor ya ondan sordum güzel klavyeymiş. Bende Logitech alacaktım fakat çok pahalıydı.
NRVS dedi: Biri klavyenin kendi kablosu diğeri farenin. Genişletmek için tıkla... Fareden kablo çıkmıyor ya ondan sordum güzel klavyeymiş. Bende Logitech alacaktım fakat çok pahalıydı.
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 16 Eylül 2023 #19 Şarjı bitince direkt ucundaki aparatı çıkarıp fareye takıyorum pratik oluyor.
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #20 emirhannk dedi: Sizin RGB düzeniniz nasıl? Eki Görüntüle 1945279 Eki Görüntüle 1945280 Genişletmek için tıkla... Komple tüm parçalar tek renk mor.
emirhannk dedi: Sizin RGB düzeniniz nasıl? Eki Görüntüle 1945279 Eki Görüntüle 1945280 Genişletmek için tıkla... Komple tüm parçalar tek renk mor.