mertcan.dmn81 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 573 Çözümler 1 3 Kasım 2022 #1 Klavye R'ye basınca ER, C'ye basınca XC şeklinde yazıyor bilgisayarı son iki açışımda oluyor bir öncekisinde CTRL+Shift yaparak çözmüştüm fakat şimdi düzelmedi bu sorunu nasıl çözebilirim? (bilgisayarı her açışımda bu oluyor)
Klavye R'ye basınca ER, C'ye basınca XC şeklinde yazıyor bilgisayarı son iki açışımda oluyor bir öncekisinde CTRL+Shift yaparak çözmüştüm fakat şimdi düzelmedi bu sorunu nasıl çözebilirim? (bilgisayarı her açışımda bu oluyor)
kaan w10 Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 278 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #2 Klavyen bozulmuş olabilir. Şahsen yaşadım Y ye basınca Y5 yazıyordu farklı klavyeyle çalıştı deneme şansın varsa dene. Artı 0 Eksi
Klavyen bozulmuş olabilir. Şahsen yaşadım Y ye basınca Y5 yazıyordu farklı klavyeyle çalıştı deneme şansın varsa dene.
KS KS mertcan.dmn81 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 573 Çözümler 1 3 Kasım 2022 #3 kaan w10 dedi: Klavyen bozulmuş olabilir. Şahsen yaşadım Y ye basınca Y5 yazıyordu farklı klavyeyle çalıştı deneme şansın varsa dene. Genişletmek için tıkla... ama geçen gün düzelmişti Artı 0 Eksi
kaan w10 dedi: Klavyen bozulmuş olabilir. Şahsen yaşadım Y ye basınca Y5 yazıyordu farklı klavyeyle çalıştı deneme şansın varsa dene. Genişletmek için tıkla... ama geçen gün düzelmişti