Klavye sesi çıkaran program var mı?

canris

Centipat
Daha fazla  
Klavyelerin sesini çıkaran bir program var mı? "Mechvibes" adında bir program buldum fakat trojan gözüküyor. Alternatif olarak ne kullanabilirim? Güvenebileceğimiz bu tür bir program biliyor musunuz?

Klavyelerin sesini çıkaran bir program var mı? "mechvibes" adında bir program buldum fakat trojan gözüküyor. Alternatif olarak ne kullanabilirim? Güvenebileceğimiz bu tür bir program biliyor musunuz?

Mechvibes eğer 3 taraf kişiler tarafından indirirseniz trojan olabilir ben zamanında güvenilir bir kanal tarafından indirmiştim ve sorun olmamıştı benim acimdan.

Mechvibes eğer 3 taraf kişiler tarafından indirirseniz trojan olabilir ben zamanında güvenilir bir kanal tarafından indirmiştim ve sorun olmamıştı benim acimdan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İçeriği bu kanalda gördüm, programı ararken karşıma çıktı. Yorumlarda da trojan olduğunu belirten birkaç kişiye denk geldim.

@Lacaderal güvenilir olan kaynağı iletme şansınız var mı?

Kanal 50 bin gibi bir kitlesi var trojan atacağını düşünmem kendiniz bir virüs taraması yapın derim amaçları kanalı kirletmek olabilir.

Kanal adı az çok aklımda bir göz atayım sizin için.

Kanal 50 bin gibi bir kitlesi var trojan atacağını düşünmem kendiniz bir virüs taraması yapın derim amaçları kanalı kirletmek olabilir.
Programı çalıştırmadığım sürece indirmem de bir sorun olur mu? Eğer zararlı yazılım barındırıyorsa indirmem pek sağlıklı olmaz.

Kanal adı az çok aklımda bir göz atayım sizin için.

Çok sevinirim, içerik için bu tür bir program arıyorum. Eğer bulabilirsem fazlasıyla yardımcı olmuş olursunuz.

Programı çalıştırmadığım sürece indirmem de bir sorun olur mu? Eğer zararlı yazılım barındırıyorsa indirmem pek sağlıklı olmaz.

EXE indirin eger Chrome virüs bulundu veya zararlı dosya uyarisi vermez ise EXE açmadan Bu siteden tarama yapin sonra sonuçları atarsanız bir bakayım.

Kanal videoyu kaldırmış çoğu videosunu arşiv almış büyük ihtimal bulamadım maalesef.

Forum üzerinden birisi VirusTotal linki iletmiş, daha önce bu tür bir konu açılmış fakat ben göredim ondan dolayı tekrar konu açtım. Birkaç tane zararlı yazılım gösteriyor, anlıyorsanız bakar mısınız?

Bana kalırsa siz ayrı bir tarama yapın indirdiniz kaynaklar farklı olabilir aynı olsa bile ilerleyen zamanlarda link değişmiş olabilir.

Bana kalırsa siz ayrı bir tarama yapın indirdiniz kaynaklar farklı olabilir aynı olsa bile ilerleyen zamanlarda link değişmiş olabilir.

Hem GitHub linki var hem de site üzerinden indirme imkanı sunuyor. (Sanırım kendi sitesi) Hangisi tercih etmem doğru olur. Size ilettiğim videodaki kişi GitHub üzerinden yapıyordu.

Hem GitHub linki var hem de site üzerinden indirme imkanı sunuyor. (Sanırım kendi sitesi) Hangisi tercih etmem doğru olur. Size ilettiğim videodaki kişi GitHub üzerinden yapıyordu.
Mümkünse kendi sitesinden indirin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…