Klavye sesi mikrofona çok fazla gidiyor

Shiva001

Hectopat
Daha fazla  
Gamepower Calypso Blue Switch kullanıyorum. Valorant'ta karşı tarafa çok fazla ses gidiyor. Aklıma gürültü azaltma uygulamaları geldi. Sizce iş yapar mı? Ya da başka çözüm var mı?

Gamepower Calypso Blue Switch kullanıyorum. Valorant'ta karşı tarafa çok fazla ses gidiyor. Aklıma gürültü azaltma uygulamaları geldi. Sizce iş yapar mı? Ya da başka çözüm var mı?
Windows'ta ses ayarlarında diğer sesleri azalt diye bir şey vardı öyle hatırlıyorum işe yarar mı bilmiyorum.

Windows'ta ses ayarlarında diğer sesleri azalt diye bir şey vardı öyle hatırlıyorum işe yarar mı bilmiyorum.
Ayrıca mikrofonu klavyeye daha uzak tutmak gibi bir şansınız yok mu? Bunu da yapamıyorsanız dediğiniz gibi gürültü azaltma uygulamalarını kullanın.

DC için çözüm var fakat diğer uygulamalar için bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…