Egew Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #21 UserHakan dedi: Merhabalar sorum başlıktaki gibi bazılarınıza saçma gelebilir ama bir yerde böyle okumuştum merak ettim sizce klavye tuş sesleri şarj yermi. Genişletmek için tıkla... Neden yesinki , bana kalırsa yemez çok saçma.
UserHakan dedi: Merhabalar sorum başlıktaki gibi bazılarınıza saçma gelebilir ama bir yerde böyle okumuştum merak ettim sizce klavye tuş sesleri şarj yermi. Genişletmek için tıkla... Neden yesinki , bana kalırsa yemez çok saçma.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.192 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 13 Temmuz 2021 #22 Egew dedi: Neden yesinki , bana kalırsa yemez çok saçma. Genişletmek için tıkla... Hoparlör çalışıyor, işlemci anlık tepkime veriyor. Mis gibi yer.
Egew dedi: Neden yesinki , bana kalırsa yemez çok saçma. Genişletmek için tıkla... Hoparlör çalışıyor, işlemci anlık tepkime veriyor. Mis gibi yer.
MotiPat Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 622 Çözümler 1 13 Temmuz 2021 #23 Katan dedi: Ben çok yanlış anlamışım. Bildiğimiz fiziksel klavyeden bahsediyor sandım. Genişletmek için tıkla... Bende
Katan dedi: Ben çok yanlış anlamışım. Bildiğimiz fiziksel klavyeden bahsediyor sandım. Genişletmek için tıkla... Bende