Klavye stabil çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

sefko56

Centipat
CS:GO ve LOL gibi oyunlarda deneyimlediğim 3 gündür denemediğim yol kalmadığı için sonunda buraya yazmaya ve sorunum için çözüm aramaya karar verdim. Sorunum tam olarak şu: Oyuna girdiğimde klavye basılı kalıyor, hiç basmıyor. Chat kısmına yazmaya çalıştığımda mesela "a" harfine bastığımda tek basımda 3 kere basabiliyor. Oyunlar haricinde klavyemde hiçbir sorun yok. 2 farklı bilgisayarda 4 farklı klavye denedim. Belki başınıza gelmiştir. Sanki klavyeye su dökülmüş bozulmuş gibi oluyor ama sadece oyunlarda ve oyunlardan çıktığımda 4 5 dakika daha devam ediyor. Format attım USB yerlerini onlarca kez değiştirdim. Harddisk değiştirdim. CPU, ekran kartı termal macunlarını yeniledim. Farklı RAM taktım. Çıldırmak üzereyim.

PC özellikleri:
  • Windows 10 64 Bit
  • DDR3 1600 MHz 8 GB RAM
  • NVIDIA GT730 ekran kartı
  • Toshiba harddisk
Anakart Casper markalı olduğundan bilmiyorum. Ayrıca aygıt yöneticisinden ekran kartı Update'lerimi yapabilmeme rağmen NVIDIA'nın kendi sitesinden indirdiğim sorun veriyor :(

Adsız.jpg

ss.jpg

ss2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı