Klavye stabil çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

sefko56

Centipat
CS:GO ve LOL gibi oyunlarda deneyimlediğim 3 gündür denemediğim yol kalmadığı için sonunda buraya yazmaya ve sorunum için çözüm aramaya karar verdim. Sorunum tam olarak şu: Oyuna girdiğimde klavye basılı kalıyor, hiç basmıyor. Chat kısmına yazmaya çalıştığımda mesela "a" harfine bastığımda tek basımda 3 kere basabiliyor. Oyunlar haricinde klavyemde hiçbir sorun yok. 2 farklı bilgisayarda 4 farklı klavye denedim. Belki başınıza gelmiştir. Sanki klavyeye su dökülmüş bozulmuş gibi oluyor ama sadece oyunlarda ve oyunlardan çıktığımda 4 5 dakika daha devam ediyor. Format attım USB yerlerini onlarca kez değiştirdim. Harddisk değiştirdim. CPU, ekran kartı termal macunlarını yeniledim. Farklı RAM taktım. Çıldırmak üzereyim.

PC özellikleri:
  • Windows 10 64 Bit
  • DDR3 1600 MHz 8 GB RAM
  • NVIDIA GT730 ekran kartı
  • Toshiba harddisk
Anakart Casper markalı olduğundan bilmiyorum. Ayrıca aygıt yöneticisinden ekran kartı Update'lerimi yapabilmeme rağmen NVIDIA'nın kendi sitesinden indirdiğim sorun veriyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…