Klavye stabilizeri nasıl düzeltilir?

m1rzalp

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i5-12400f
Geforce RTX 3060Ti x3
Asus prime B660M-k D4
Twinmos 16Gb Tek Kanal RAM
Twinmos 512GB NVmE m.2 SSD
Cougar Helor 240 Sıvı soğutucu
Cougar 750w 80+ Bronze PSU
Cougar DarkBlader x5 RGB
Arkadaşlar stabilizer olan tuşlarda tuş sesi bir değişik geliyor. Mesela klavye sessiz ama space tuşuna basınca çok açık bir ses geliyor. Space tuşunun Switch'ine başka bir tuş koyduğumda ses normal geliyor. Yani sorun stabilizerde. Stabilizer sağa sola oynuyor ve bu yüzden ses çıkıyor. Tok bir ses gelmesini istiyorum ve lube alacak param da yok. Nasıl çözebilirim?

Çözebildiniz mi? Konu açılalı çok olmuş ama ben de aynı sorunu yaşıyorum.

Çözebildiniz mi? Konu açılalı çok olmuş ama ben de aynı sorunu yaşıyorum.

Hocam space tuşunun stabilizeri alt katmana sürttüğünden dolayı rahatsız edici ses çıkarıyormuş. Bende sünger benzeri ince bir parçayı her iki tarafa da uyguladım sorun düzeldi. Klavyenin içini vs. açmam gerekti ama.

Ben de bitane mousepad parçasını oraya sıkıştırdım dediğiniz gibi düzeldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bir de bu modu yaptım sesi daha da iyi oluyor. Vazeline ile yaptım bir sorun yok 1-2 aydır böyle kullanıyorum.

Ben şahsen bu kadar kurcalamaktan korkuyorum zaten çıkaramadım stabilizerleri. Dediğim gibi sünger benzeri parça sıkıştırıp bıraktım sesi gayet güzel şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…