Merhaba. Bu klavyeden alınca switch ve keykap’leri nereden temin ediyorsunuz? Uyumluluk konusunda bilmeniz gereken şeyler neler? Bu arada her iki renginin de stoğu yok.
Merhaba. Bu klavyeden alınca switch ve keykap’leri nereden temin ediyorsunuz? Uyumluluk konusunda bilmeniz gereken şeyler neler? Bu arada her iki renginin de stoğu yok.
Klavye 5 switch pin girişine sahip 3 switchli ya da 5 switchli olur yani istediğiniz her switchi tadabilirsiniz keycaps konusunda ise yine istediğiniz her keycapsi takabilirsiniz. Teminatını aliexpressten sağlayabilirsiniz aşağı yukarı 1500 TL gibi fiyata patlar switch ve keycapsler. Switch olarak ktt kang v3, akko v3 cream yellow pro öneririm aslında akkonun her switchine bakılabilir. Bu söylediğim iki switch fiyat performans olarak çok iyiler çoğu zaman custom klavye toplanıldığında kullanıla switchler. Switch zaten biraz keyif işi denilebilir. Keycapsde ise PBT double shot olmasına dikkat edin. Daha iyi bir kalite alırsınız. Stok konusunda ise aliexpressten bakabilirsiniz aynı klavyenin stoklarına.
Hocam Outemu Silent Peach ve Silent Lime piyasadakli en bütçe yormayan sessiz switchler. Silent Peach lineer olan, denedim ve beğendim ben. Lime ise taktil olan, onu henüz deneme fırsatım olmadı. Aliexpress üzeri yeni kullanıcı indirimleri ile gayet uyguna temin edebilirsiniz.