KaanGvn Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Merhaba, klavyemin switchini nasıl çıkartabilirim? Dosya Ekleri IMG_20250121_185919.jpg 84,4 KB · Görüntüleme: 34
falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 742 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #2 KaanGvn dedi: Merhaba, klavyemin switchini nasıl çıkartabilirim? Genişletmek için tıkla... Klavye kutusundan genellikle switch çıkartma aparatı geliyor.
KaanGvn dedi: Merhaba, klavyemin switchini nasıl çıkartabilirim? Genişletmek için tıkla... Klavye kutusundan genellikle switch çıkartma aparatı geliyor.
wxşlarviya Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #3 Her klavyede swicth çıkmaz çıkıyorsa aparatı oluyor zaten.
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 21 Ocak 2025 #4 KaanGvn dedi: Merhaba, klavyemin switchini nasıl çıkartabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Klavyeniz nedir?
KaanGvn dedi: Merhaba, klavyemin switchini nasıl çıkartabilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Klavyeniz nedir?
KaanGvn Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #5 matmakif dedi: Merhaba. Klavyeniz nedir? Genişletmek için tıkla... wxşlarviya dedi: Her klavyede swicth çıkmaz çıkıyorsa aparatı oluyor zaten. Genişletmek için tıkla... falxxx dedi: Klavye kutusundan genellikle switch çıkartma aparatı geliyor. Genişletmek için tıkla... Klavyem hot-swap , aparatı da var ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum video bulamadım.
matmakif dedi: Merhaba. Klavyeniz nedir? Genişletmek için tıkla... wxşlarviya dedi: Her klavyede swicth çıkmaz çıkıyorsa aparatı oluyor zaten. Genişletmek için tıkla... falxxx dedi: Klavye kutusundan genellikle switch çıkartma aparatı geliyor. Genişletmek için tıkla... Klavyem hot-swap , aparatı da var ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum video bulamadım.
falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 742 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #6 KaanGvn dedi: Klavyem hot-swap, aparatı da var ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum video bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kalın bir metal ucu var onu switch götür tak çek çıkıyor.
KaanGvn dedi: Klavyem hot-swap, aparatı da var ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum video bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kalın bir metal ucu var onu switch götür tak çek çıkıyor.