B Buğra2928 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar Windows harfi çalışmıyor ben de söküp baska bir switch takmak istiyorum ama ne yaparsam yapayım çıkmıyor. Nasıl çıkar acaba? Dosya Ekleri IMG_7577.jpeg 81,5 KB · Görüntüleme: 45 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2025
Arkadaşlar Windows harfi çalışmıyor ben de söküp baska bir switch takmak istiyorum ama ne yaparsam yapayım çıkmıyor. Nasıl çıkar acaba?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.234 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #2 Buğra2928 dedi: Arkadaşlar Windows harfi çalışmıyor ben de söküp baska bir switch takmak istiyorum ama ne yaparsam yapayım çıkmıyor. Nasıl çıkar acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam kaba kuvvet, asılabildiğin kadar asıl ama switchi kırmamaya dikkat et. Bende aynı sorunu yaşadım çok uğraştım öyle çıkardım.
Buğra2928 dedi: Arkadaşlar Windows harfi çalışmıyor ben de söküp baska bir switch takmak istiyorum ama ne yaparsam yapayım çıkmıyor. Nasıl çıkar acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam kaba kuvvet, asılabildiğin kadar asıl ama switchi kırmamaya dikkat et. Bende aynı sorunu yaşadım çok uğraştım öyle çıkardım.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.298 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 3 Nisan 2025 #3 Buğra2928 dedi: Arkadaşlar Windows harfi çalışmıyor ben de söküp baska bir switch takmak istiyorum ama ne yaparsam yapayım çıkmıyor. Nasıl çıkar acaba? Genişletmek için tıkla... Klavyeyle gelen metal aparatın uçlarını switchin 2 klipsine geçirin ve ledli tarafın tam tersi olan kısmı yani güney kısmını önce çekerek çıkartın. ubiiyy dedi: Hocam kaba kuvvet, asılabildiğin kadar asıl ama switchi kırmamaya dikkat et. Bende aynı sorunu yaşadım çok uğraştım öyle çıkardım. Genişletmek için tıkla... Böyle yaparsanız kırabilirsiniz klipsleri.
Buğra2928 dedi: Arkadaşlar Windows harfi çalışmıyor ben de söküp baska bir switch takmak istiyorum ama ne yaparsam yapayım çıkmıyor. Nasıl çıkar acaba? Genişletmek için tıkla... Klavyeyle gelen metal aparatın uçlarını switchin 2 klipsine geçirin ve ledli tarafın tam tersi olan kısmı yani güney kısmını önce çekerek çıkartın. ubiiyy dedi: Hocam kaba kuvvet, asılabildiğin kadar asıl ama switchi kırmamaya dikkat et. Bende aynı sorunu yaşadım çok uğraştım öyle çıkardım. Genişletmek için tıkla... Böyle yaparsanız kırabilirsiniz klipsleri.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.234 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #4 Monarch Leviathan dedi: Klavyeyle gelen metal aparatın uçlarını switchin 2 klipsine geçirin ve LED'li tarafın tam tersi olan kısmı yani güney kısmını önce çekerek çıkartın. Böyle yaparsanız kırabilirsiniz klipsleri. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum ama bazı klavyelerde gerçekten doğru şekilde yapsan bile aşırı zor çıkıyor, kolumu ağrıttı cidden.
Monarch Leviathan dedi: Klavyeyle gelen metal aparatın uçlarını switchin 2 klipsine geçirin ve LED'li tarafın tam tersi olan kısmı yani güney kısmını önce çekerek çıkartın. Böyle yaparsanız kırabilirsiniz klipsleri. Genişletmek için tıkla... Hocam biliyorum ama bazı klavyelerde gerçekten doğru şekilde yapsan bile aşırı zor çıkıyor, kolumu ağrıttı cidden.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.105 Çözümler 16 3 Nisan 2025 #5 Lehimsiz switch mi ki klavyeniz? Değilse kırarsınız boş yere.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.298 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 3 Nisan 2025 #6 ubiiyy dedi: Hocam biliyorum ama bazı klavyelerde gerçekten doğru şekilde yapsan bile aşırı zor çıkıyor, kolumu ağrıttı cidden. Genişletmek için tıkla... Hocam e-yooso klavyeler de öyleydi bayağı zor çıkıyordu ama önce güneyi çekerseniz aslında daha basit oluyor.
ubiiyy dedi: Hocam biliyorum ama bazı klavyelerde gerçekten doğru şekilde yapsan bile aşırı zor çıkıyor, kolumu ağrıttı cidden. Genişletmek için tıkla... Hocam e-yooso klavyeler de öyleydi bayağı zor çıkıyordu ama önce güneyi çekerseniz aslında daha basit oluyor.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.234 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2025 #7 WerBeastDu dedi: Lehimsiz switch mi ki klavyeniz? Değilse kırarsınız boş yere. Genişletmek için tıkla... K617 gibi. Monarch Leviathan dedi: Hocam E-YOOSO klavyeler de öyleydi bayağı zor çıkıyordu ama önce güneyi çekerseniz aslında daha basit oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam e yooso kullanıyorum çok zordu fakat mantığı anladım.
WerBeastDu dedi: Lehimsiz switch mi ki klavyeniz? Değilse kırarsınız boş yere. Genişletmek için tıkla... K617 gibi. Monarch Leviathan dedi: Hocam E-YOOSO klavyeler de öyleydi bayağı zor çıkıyordu ama önce güneyi çekerseniz aslında daha basit oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam e yooso kullanıyorum çok zordu fakat mantığı anladım.