Arkadaşlar Windows harfi çalışmıyor ben de söküp baska bir switch takmak istiyorum ama ne yaparsam yapayım çıkmıyor. Nasıl çıkar acaba?
Klavyeyle gelen metal aparatın uçlarını switchin 2 klipsine geçirin ve ledli tarafın tam tersi olan kısmı yani güney kısmını önce çekerek çıkartın.Arkadaşlar Windows harfi çalışmıyor ben de söküp baska bir switch takmak istiyorum ama ne yaparsam yapayım çıkmıyor. Nasıl çıkar acaba?
Böyle yaparsanız kırabilirsiniz klipsleri.Hocam kaba kuvvet, asılabildiğin kadar asıl ama switchi kırmamaya dikkat et. Bende aynı sorunu yaşadım çok uğraştım öyle çıkardım.
Klavyeyle gelen metal aparatın uçlarını switchin 2 klipsine geçirin ve LED'li tarafın tam tersi olan kısmı yani güney kısmını önce çekerek çıkartın.
Böyle yaparsanız kırabilirsiniz klipsleri.
Hocam e-yooso klavyeler de öyleydi bayağı zor çıkıyordu ama önce güneyi çekerseniz aslında daha basit oluyor.Hocam biliyorum ama bazı klavyelerde gerçekten doğru şekilde yapsan bile aşırı zor çıkıyor, kolumu ağrıttı cidden.
Lehimsiz switch mi ki klavyeniz? Değilse kırarsınız boş yere.
Hocam E-YOOSO klavyeler de öyleydi bayağı zor çıkıyordu ama önce güneyi çekerseniz aslında daha basit oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.