yay0661 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #1 İnternetten birçok video izledim fakat geneli super lube veya o tarz pahalı malzemeler kullanıyor. Önceden lube deneyimi olan ve ucuz yollar ile yapmayı bilen varsa yardımcı olabilir mi? (Switch'ler Cherry MX Blue)
İnternetten birçok video izledim fakat geneli super lube veya o tarz pahalı malzemeler kullanıyor. Önceden lube deneyimi olan ve ucuz yollar ile yapmayı bilen varsa yardımcı olabilir mi? (Switch'ler Cherry MX Blue)
4 436077 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 4.103 Makaleler 4 Çözümler 27 28 Şubat 2022 #2 Switch Yağlama (Lubing) nedir?
yay0661 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #3 436077 dedi: Switch Yağlama (Lubing) nedir? Genişletmek için tıkla... Konuda birazcık göz gezdirdim fakat super lube gibi ürünler kullanmışlar sanırım benim o kadar bütçem yok.
436077 dedi: Switch Yağlama (Lubing) nedir? Genişletmek için tıkla... Konuda birazcık göz gezdirdim fakat super lube gibi ürünler kullanmışlar sanırım benim o kadar bütçem yok.
RRaidyn Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 873 Çözümler 3 28 Şubat 2022 #4 8 yıl önce Razer makanik klavyemin tuşu takılıyor diye zeytin yağı ile yağlamıştım. Sonuç ilk 5 dakikada mükemmel olsa da kuruduktan sonra korkunçtu.
8 yıl önce Razer makanik klavyemin tuşu takılıyor diye zeytin yağı ile yağlamıştım. Sonuç ilk 5 dakikada mükemmel olsa da kuruduktan sonra korkunçtu.
yay0661 Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #5 RRaidyn dedi: 8 yıl önce Razer makanik klavyemin tuşu takılıyor diye zeytin yağı ile yağlamıştım. Sonuç ilk 5 dakikada mükemmel olsa da kuruduktan sonra korkunçtu. Genişletmek için tıkla... Vazelin kullansam nasıl olur acaba ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RRaidyn dedi: 8 yıl önce Razer makanik klavyemin tuşu takılıyor diye zeytin yağı ile yağlamıştım. Sonuç ilk 5 dakikada mükemmel olsa da kuruduktan sonra korkunçtu. Genişletmek için tıkla... Vazelin kullansam nasıl olur acaba ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et