MustafaMrc0643 Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 444 Çözümler 1 24 Eylül 2023 #1 USB'li klavye takılı kalıyor. Sorunun klavyede olduğunu düşünmüyorum. Klavyede değiştirdim gene aynı sorun var. Mesela klavyede bir tuşa basılı tuttuğumda eskisinden fazla spam atıyor. Yardımcı olabiliri misiniz?
USB'li klavye takılı kalıyor. Sorunun klavyede olduğunu düşünmüyorum. Klavyede değiştirdim gene aynı sorun var. Mesela klavyede bir tuşa basılı tuttuğumda eskisinden fazla spam atıyor. Yardımcı olabiliri misiniz?
Ivar Ragnarssonn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 1.425 Çözümler 23 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ3-12100F Kingston hyperx fury black 16GB - 8GB (24GB) MSI GAMING GTX 1050Ti 4GB 120 GB WD SSD 1 TB Toshiba HDD Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv teknikeri 24 Eylül 2023 #2 Denetim Masası- klavye -tuş basma hızı ve tekrarlama hızı seçeneklerini değiştirip dener misiniz?
MustafaMrc0643 Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 444 Çözümler 1 24 Eylül 2023 #3 Ivar Ragnarssonn dedi: Denetim Masası- klavye -tuş basma hızı ve tekrarlama hızı seçeneklerini değiştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hızlı spam atma düzeldi ama W hala basmıyor arada
Ivar Ragnarssonn dedi: Denetim Masası- klavye -tuş basma hızı ve tekrarlama hızı seçeneklerini değiştirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet hızlı spam atma düzeldi ama W hala basmıyor arada
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.953 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer Kocaeli, Karamürsel 24 Eylül 2023 #4 MustafaMrc0643 dedi: Evet hızlı spam atma düzeldi ama W hala basmıyor arada Genişletmek için tıkla... O klavyenizin kronik sorunu. Garantiye yollayın ona bir şey yapamazsınız. Sadece tuşu söküp tozunu almak olacaktır.
MustafaMrc0643 dedi: Evet hızlı spam atma düzeldi ama W hala basmıyor arada Genişletmek için tıkla... O klavyenizin kronik sorunu. Garantiye yollayın ona bir şey yapamazsınız. Sadece tuşu söküp tozunu almak olacaktır.
MustafaMrc0643 Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 444 Çözümler 1 24 Eylül 2023 #5 Furkan Borak dedi: O klavyenizin kronik sorunu. Garantiye yollayın ona bir şey yapamazsınız. Sadece tuşu söküp tozunu almak olacaktır. Genişletmek için tıkla... Klavye değiştiripde denediim ikisi de mi sorunludur acaba
Furkan Borak dedi: O klavyenizin kronik sorunu. Garantiye yollayın ona bir şey yapamazsınız. Sadece tuşu söküp tozunu almak olacaktır. Genişletmek için tıkla... Klavye değiştiripde denediim ikisi de mi sorunludur acaba