Melihkkkralc Femtopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #1 Basılı tutuyorum, oyunda karakter gidiyor. Duruyor ve gidiyor, duruyor ve takılıyor gibi. Komşu tüm tuşlara bast. I klavyede ne olmuş olabilir?
Basılı tutuyorum, oyunda karakter gidiyor. Duruyor ve gidiyor, duruyor ve takılıyor gibi. Komşu tüm tuşlara bast. I klavyede ne olmuş olabilir?
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.318 Çözümler 11 30 Haziran 2021 #2 Melihkkkralc dedi: Basılı tutuyorum, oyunda karakter gidiyor. Duruyor ve gidiyor, duruyor ve takılıyor gibi. Komşu tüm tuşlara bast. I klavyede ne olmuş olabilir? Genişletmek için tıkla... Tuşları çıkar bir bak altında bir şey var mı?
Melihkkkralc dedi: Basılı tutuyorum, oyunda karakter gidiyor. Duruyor ve gidiyor, duruyor ve takılıyor gibi. Komşu tüm tuşlara bast. I klavyede ne olmuş olabilir? Genişletmek için tıkla... Tuşları çıkar bir bak altında bir şey var mı?
mgok Hectopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #3 Varsa komprasörle yoksa fön makinesini soğuk hava ayarına getirerek switchlerin içine hava tut. Tozlama yapmış olabilir. Saf alkolle switchlerin içini temizlemen en kesin çözüm olur. Bunlara rağmen düzelmezse kartta sıkıntı var demektir.
Varsa komprasörle yoksa fön makinesini soğuk hava ayarına getirerek switchlerin içine hava tut. Tozlama yapmış olabilir. Saf alkolle switchlerin içini temizlemen en kesin çözüm olur. Bunlara rağmen düzelmezse kartta sıkıntı var demektir.