Klavye tamiri nerede yaptırılabilir?

ecitakk

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xfx Swift 210 RX 6600 XT 8GB
AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor
Gskill Ripjaws F4 CL18 32 GB 3600 Mhz RAM
Crucial 480GB M2 SSD
MSİ B450M Pro-M2 Max
Meslek
Öğrenci
Motospeed CK61 mekanik blue switch klavyeye sahibim. Son 2 aydır falan bazı tuşlar aksaklık yapmaya başladı. İlk günler çok sorun etmiyordum ama oynadığım oyunlardan kaynaklı olaylara tepki veremiyorum. Artık başıma bir dert oldu. Bunun tamirini nerelerde yaptırabilirim? Veya kendim nasıl çözebilirim?

Toz kaynakli bir problem olabilir. Temizlediniz mi hic klavyeyi?

Switch sorunu varsa:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Toz kaynakli bir problem olabilir. Temizlediniz mi hiç klavyeyi?

Temizledim. Büyük ihtimal switchlerden dolayı.

Videodan hiçbir şey anlayamadım desem yalan olmaz İstanbul içi halledebileceğim bir yer var mı?

Videodan hiçbir şey anlayamadım desem yalan olmaz İstanbul içi halledebileceğim bir yer var mı?
Bazi telefoncular da tecrübeli lehim ustalari var, belki ordan birsini bulursun.

Videoda lehimi lehim pompasıyla çekip yeni switchleri lehimleyeceğini anlatıyor. Yeni switchler pahalıya gelebilir. Elinizde lehim pompası ve havya varsa sağlam olan ama kullanılmayan switchleri bozuklarla değiştirebilir ya da elektrikçiye bu süper fikrimi söyleyip ona değiştirtebilirsiniz.

Matfixcustom adında bir tamir uygulaması varmış. Büyük ihtimalle oraya göndereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…