Klavye temizlendikten sonra çalışmıyor

Bu gün klavyemi temizledim tuşları suda yıkayıp kuruttum kasasınıda fırçayla temizledim her şeyi kuruttum taktım k tuşuna basınca hesap makinesi açıldı k tuşu çalışmıyor y tuşu LoL'de ayarlar menüsünü açıyor. Sağ taraftaki rakamlar çalışmıyor. Bazı tuşlara basınca 2 harf yazıyor örneklendirecek birkaç şey daha var fakat çalışan tuş sayısı da fazla. Öncelikle düzeltmenin bir yolu var mı yoksa 200 TL civarı bir tavsiye yapar mısınız? Ayrıca bir forumda klavyesini yıkayan biri için anakartı eline alırsın demişler, doğru mudur? Not: Sadece tuşlar suya temas etti kasa nemli fırçayla temizlendi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bazıları çok abartıyorlar. Tabi şuan için kullanmamakta fayda var. İçini açıp oda sıcaklığında buharlaşmasını bekleyin. Hocam bu arada bilgisayarı da açıkta bırakmakta fayda var.

Aynısı benim de başımda geldi. Suyla yıkadım kuruttum ama maalesef bozuldu. 2 yıl oldu klavye hala bozuk ya da 2 harf olarak basıyor mecbur yeni klavye aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…