Gamenote KB487l klavyem var, her kullanım öncesi ıslak mendille siliyorum ve üzerinden kağıt havlu ile geçiyorum ve iş bitiminde de tozlanmaması için üstünü bir kıyafetle kapatıyorum.(yapmaktan pek hoşlanmıyorum çünkü silerken havlu parçalanıp klavye boşluklarına girebiliyor veya sildikten sonra toz daha da artabiliyor) ancak bir yerde, ıslak mendil ile silmeyin nemden dolayı küf yapar yazısı gördüm ve biraz çekinir oldum.
Klavye tuşlarında aşırı güç uygulamadan tuşları sökmeyi denedim ancak harfler ya çıkmıyor ya da çıktığını ben bilmiyorum, bunun sonucunda da klavye tuşlarının altındaki boşlukta ister istemez pislikler gözle görünüyor.
Nasıl bir temizleme yolu izlemeliyim? Klavye tuşlarının altındaki boşlukların içindeki kalıntılar ileride bir sorun yaşatır mı?