Klavyemi bugün temizledim, tuşları çıkarıp yıkadım, ama sanırım fazla kurutmadan takmışım mesela klavyede Windows tuşuna basınca başka şeyler oluyor eğer çözemessem ailemden büyük azar işiteceğim. Varmı bunun çözümü?
Hocam tam olarak ne oluyor anlayamadım. Bir tuş kombinasyonunu etkinleştirmiş olabilirsiniz. Klavyeyi çıkarıp tekrar takmayı deneyin.
Hocam şimdi şöyle diyelim, Shift basıyorum ama klavye random atıyor açıklayıcı olmuştur umarım.
Klavyeniz membran mı mekanik mi? Keycapleri söküp Switch'leri süpürgeyle iyice süpürmeyi deneyin. Su yüzünden temazsızlık oluşuyor olabilir.
Membran ne bilmiyorum, en iyisi ben klavyenin linkini atayim.
![]()
Polygold PG-8017 Oyuncu Klavye Mouse Fiyatları
Polygold PG-8017 Oyuncu Klavye Mouse Fiyatları en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! En ucuz Polygold Oyuncu Mouse modellerini karşılaştır ve yorumları inceyerek Polygold PG-8017 (Gaming) Oyuncu Klavye - Mouse Seti keşfet.www.cimri.com
Tamamdır yardımın için sağol.Hocam dediğim gibi keycapları çıkarıp(Tuşları) süpürgeyle içini vakumlayın. Eğer düzelmezse içini açıp steril bir ortamda içindeki memrabıını temizleyebilirsiniz fakat bunu tavsiye etmem. En kötü ihtimal ya bir tamirciye götürün ya da yeni bir klavye alın.
Bir gelişme olursa yazabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım.Tamamdır yardımın için sağol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.