LKWasTaken Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #1 Öncelikle merhabalar klavyemi alalı 1 yıl kadar oldu ve oyun oynarken arada bir 1 sn gecikme oluyor. Nedeni nedir acaba? (Laptop) Son düzenleme: 27 Nisan 2021
Öncelikle merhabalar klavyemi alalı 1 yıl kadar oldu ve oyun oynarken arada bir 1 sn gecikme oluyor. Nedeni nedir acaba? (Laptop)
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 27 Nisan 2021 #2 LKWasTaken dedi: Öncelikle merhabalar klavyemi alalı 1 yıl kadar oldu ve oyun oynarken arada bir 1 sn gecikme oluyor. Nedeni nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Klavye tepkime süresi kötü galiba. İlk aldığınızda yaşadınız mı? Artı 0 Eksi
LKWasTaken dedi: Öncelikle merhabalar klavyemi alalı 1 yıl kadar oldu ve oyun oynarken arada bir 1 sn gecikme oluyor. Nedeni nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Klavye tepkime süresi kötü galiba. İlk aldığınızda yaşadınız mı?
Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.156 Makaleler 2 Çözümler 12 27 Nisan 2021 #3 Farklı bir klavye ile denediğinizde de aynı sorunla karşılaşıyor musunuz? Belki sisteminizle ilgilidir. Artı 0 Eksi
Farklı bir klavye ile denediğinizde de aynı sorunla karşılaşıyor musunuz? Belki sisteminizle ilgilidir.
KS KS LKWasTaken Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #4 377660 dedi: Klavye tepkime süresi kötü galiba. İlk aldığınızda yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yaşamadım yaklaşık 1-2 ay önce başladı sorun Engin. dedi: Farklı bir klavye ile denediğinizde de aynı sorunla karşılaşıyor musunuz? Belki sisteminizle ilgilidir. Genişletmek için tıkla... hayır denemedim elimde farklı bir klavye yok Artı 0 Eksi
377660 dedi: Klavye tepkime süresi kötü galiba. İlk aldığınızda yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yaşamadım yaklaşık 1-2 ay önce başladı sorun Engin. dedi: Farklı bir klavye ile denediğinizde de aynı sorunla karşılaşıyor musunuz? Belki sisteminizle ilgilidir. Genişletmek için tıkla... hayır denemedim elimde farklı bir klavye yok
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 27 Nisan 2021 #5 LKWasTaken dedi: Hayır yaşamadım yaklaşık 1-2 ay önce başladı sorun Genişletmek için tıkla... Kablo ezilmesi ya da eksik sürücü sorunu var mı? Arkadaşın dediği gibi farklı bir klavye ile denediniz mi? Artı 0 Eksi
LKWasTaken dedi: Hayır yaşamadım yaklaşık 1-2 ay önce başladı sorun Genişletmek için tıkla... Kablo ezilmesi ya da eksik sürücü sorunu var mı? Arkadaşın dediği gibi farklı bir klavye ile denediniz mi?
KS KS LKWasTaken Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #6 377660 dedi: Kablo ezilmesi ya da eksik sürücü sorunu var mı? Arkadaşın dediği gibi farklı bir klavye ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... kablo ezilmesi yok açıkcası ve sürücüler yerinde farklı klavyem yok Artı 0 Eksi
377660 dedi: Kablo ezilmesi ya da eksik sürücü sorunu var mı? Arkadaşın dediği gibi farklı bir klavye ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... kablo ezilmesi yok açıkcası ve sürücüler yerinde farklı klavyem yok
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 27 Nisan 2021 #7 LKWasTaken dedi: Kablo ezilmesi yok açıkcası ve sürücüler yerinde farklı klavyem yok Genişletmek için tıkla... Peki farklı bir USB ya da jack girişine takmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
LKWasTaken dedi: Kablo ezilmesi yok açıkcası ve sürücüler yerinde farklı klavyem yok Genişletmek için tıkla... Peki farklı bir USB ya da jack girişine takmayı denediniz mi?
KS KS LKWasTaken Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #8 377660 dedi: Peki farklı bir USB'ya da jack girişine takmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim Artı 0 Eksi
377660 dedi: Peki farklı bir USB'ya da jack girişine takmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... denedim
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 27 Nisan 2021 #9 LKWasTaken dedi: denedim Genişletmek için tıkla... Alıntılanan mesaj oto düzeltme sırasında yanlış yazılmış onu düzeltir misiniz özür dilerim. Klavyenin güç tüketimi nasıl yani beslenebiliyor mu? Benim sorunum da böyleydi sorunum buydu. Artı 0 Eksi
LKWasTaken dedi: denedim Genişletmek için tıkla... Alıntılanan mesaj oto düzeltme sırasında yanlış yazılmış onu düzeltir misiniz özür dilerim. Klavyenin güç tüketimi nasıl yani beslenebiliyor mu? Benim sorunum da böyleydi sorunum buydu.
Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.156 Makaleler 2 Çözümler 12 27 Nisan 2021 #10 Bence Windows ile ilgili bir problem olabilir. Windows ve driver güncellemelerini son sürüme göre yapın. Artı 0 Eksi
Bence Windows ile ilgili bir problem olabilir. Windows ve driver güncellemelerini son sürüme göre yapın.