CanbeyT Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 8 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar dün klavye çok sinirlenip sert bastım bayağı hatta. Herhangibir kırılma falan yok ama FPS oyuncuyum. Klavyede ağırlık olur mu? Hız benim için önemli.
Arkadaşlar dün klavye çok sinirlenip sert bastım bayağı hatta. Herhangibir kırılma falan yok ama FPS oyuncuyum. Klavyede ağırlık olur mu? Hız benim için önemli.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 8 Ocak 2021 #2 Switchler sorunsuz çalışıyorsa bir şey olmaz.
CanbeyT Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 9 Ocak 2021 #3 Hocam sorunsuz çalıştığını nasıl analarım kusura bakmayın tam bilmiyorum.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 9 Ocak 2021 #4 CanbeyT dedi: Hocam sorunsuz çalıştığını nasıl anlarım kusura bakmayın tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Vurduğunuz bölgedeki bütün tuşlara tek tek basın. Herhangi biri takılıyorsa veya çalışmıyorsa bir sıkıntı olabilir. Ki o da çok düşük bir ihtimal.
CanbeyT dedi: Hocam sorunsuz çalıştığını nasıl anlarım kusura bakmayın tam bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Vurduğunuz bölgedeki bütün tuşlara tek tek basın. Herhangi biri takılıyorsa veya çalışmıyorsa bir sıkıntı olabilir. Ki o da çok düşük bir ihtimal.
CanbeyT Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 9 Ocak 2021 #5 Hocam öyle bir sorun yok. Sadece hasar alıp tepki hızı düşmüş mudur?