Loqui Hectopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 32 25 Mart 2020 #1 Arkadaslar normal bir sekilde yaziyordum fakat klavyede yanlis bir seye mi bastim bilmiyorum, klavyem Türkçe karakterleri yazmamaya başladı.
Arkadaslar normal bir sekilde yaziyordum fakat klavyede yanlis bir seye mi bastim bilmiyorum, klavyem Türkçe karakterleri yazmamaya başladı.
Puding Bey Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Mart 2020 #2 Sağ aşağıdan klavyenin ayarlarına girebilirsin. Ya da CTRL + Shift yapmayı dene. Sonra bir daha yazmayı dene.
Sağ aşağıdan klavyenin ayarlarına girebilirsin. Ya da CTRL + Shift yapmayı dene. Sonra bir daha yazmayı dene.
TurKahvesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 1.381 Çözümler 14 25 Mart 2020 #3 Sağ Altta ENG-TUR gibi şeyler yazıyor ise yanlışlıkla Alt+Shift tuş kombinasyonlarına basmış olabilirsiniz. O da sizi İngilizce klavyesine geçirmiş olabilir.
Sağ Altta ENG-TUR gibi şeyler yazıyor ise yanlışlıkla Alt+Shift tuş kombinasyonlarına basmış olabilirsiniz. O da sizi İngilizce klavyesine geçirmiş olabilir.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 25 Mart 2020 #4 Sag altta ENG yazmasi gerek. Ona basin ve turkce yapin.