Klavye tuş algılamama sorunu her klavyede olabilir mi?

Bütçe
1800

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Klavye önerileri aldım tamam değiştirme sebebimde tuş basmama sorunu ama içine toz mu kaçıyor? Galiba ondan bozuluyor, e bu her klavyede olma ihtimali olan bir şey değil mi? Daha kalitelisinde de aynı sorun olmaz mı? Ben uzun bir süre kullanmak istiyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mekanik klavyeler için evet toz kaçma durumunda tuş basmama yaşanıyor başıma gelmişti hava ile üflemen işe yarıyor çözüm için bir de her formatta Windows arama yerine klavye yazıp gecikmesini en hızlıya çek. En üstteki seçeneği hızlı konumuna getir.

Bende Gamepower Warlock var A ve D tuşu takılıyor hava yöntemi de işe yaramadi kullanmiyorum artık.

Şans benim sorun yaşadığım klavye James Donkey mavi Switch'di onda işe yaramıştı demek ki kötü Switch kullanmışlar ikisin de de sonraki kullandığım klavyelerde olmadı.

Çok garip bir şey Valorant oynarken bazen peş peşe takiliyor yazı yazarken takıldigina şahit olmadim ama Valorant'ta deli ediyordu söktüm attim kenara.

Hayır. Klavyeniz neydi? Eğer kronik sorunlu bir klavyeniz varsa direkt olarak açıklayabiliriz nedenini. XPG Summoner bakabilirsiniz. Tozla falan alakası yok durumun.

Altec lansieng mümkünse TKL önerebilirsiniz %75 de olur.

Bu nasıldır.

Akko önerisi aldım fakat bütçemin yeteni ışıksızdı ışıksızda benim için büyük eksi.

Son düzenleme:

Akko switchler çok kaliteli. Sırf ışıksız diye almamak biraz hata olur ancak sizin kararınız.

Akko Switch'ler çok kaliteli. Sırf ışıksız diye almamak biraz hata olur ancak sizin kararınız.

Hocam gece oynuyorum genelde bilgisayarı tüm tuşların yerini esbere bilsemde bazen nadirde olsa bakıyorum ve gerekiyor alloy çok mu kalitesi HyperX sonuçta kaliteli değil midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…