bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.812 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 13 Nisan 2023 #11 Rexie dedi: Maden çıkarmıyorsun, keycap çıkarıyorsun. Genişletmek için tıkla... Tamam
MissionTroll Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 1.560 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz (öğrenci) 13 Nisan 2023 #12 Eğer uygun tel kablo varsa şöyle bir şey yapabilirsiniz 5 dakikada: Plastik olandan daha rahat söküyor.
Eğer uygun tel kablo varsa şöyle bir şey yapabilirsiniz 5 dakikada: Plastik olandan daha rahat söküyor.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.812 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 13 Nisan 2023 #13 MissionTroll dedi: Eğer uygun tel kablo varsa şöyle bir şey yapabilirsiniz 5 dakikada: Eki Görüntüle 1738472 Plastik olandan daha rahat söküyor. Genişletmek için tıkla... Plasik olan çok kötü zaten ya... Şundan almayı planlıyorum. Hem switch çıkarma da var. Amazon.com.tr
MissionTroll dedi: Eğer uygun tel kablo varsa şöyle bir şey yapabilirsiniz 5 dakikada: Eki Görüntüle 1738472 Plastik olandan daha rahat söküyor. Genişletmek için tıkla... Plasik olan çok kötü zaten ya... Şundan almayı planlıyorum. Hem switch çıkarma da var. Amazon.com.tr
MissionTroll Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 1.560 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz (öğrenci) 13 Nisan 2023 #14 bonz dedi: Plasik olan çok kötü zaten ya... Şundan almayı planlıyorum. Hem switch çıkarma da var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu baya uygunmuş aslında ekstraları ile.
bonz dedi: Plasik olan çok kötü zaten ya... Şundan almayı planlıyorum. Hem switch çıkarma da var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu baya uygunmuş aslında ekstraları ile.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.812 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 13 Nisan 2023 #15 MissionTroll dedi: Bu baya uygunmuş aslında ekstraları ile. Genişletmek için tıkla... Aynen o yüzden hoşuma gitti. Bi 10-15 güne alırım zam gelmezse
MissionTroll dedi: Bu baya uygunmuş aslında ekstraları ile. Genişletmek için tıkla... Aynen o yüzden hoşuma gitti. Bi 10-15 güne alırım zam gelmezse