Klavye tuşlara basarken kasıyor

Olympusson907

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Sistemim yeni aldığım H610M-K D4, 12400F, RX 6600.

Birkaç gündür klavye durup dururken kasmaya başladı. Tuşa basınca aynı tuşa uzunca basmışım gibi algılıyor ve geç algılıyor. Sanki 5 FPS oyun oynar gibi bir halde klavye. Format attım düzelmedi. Ne yaptıysam yapayım çözemedim. Sistem de yeni olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum. Klavyeyi başka bir platforma takınca düzgün çalışıyor. Zaten bilgisayarda da bir süre düzgün çalışıp ardından bozuluyor.

Hocam mantıksız gelebilir ama işlemciye çok yük binince komutlar gecikebilir. Lütfen bakabilir misiniz 100'de kaç kullanıyorusunuz.

Hocam klavye bozuk olsa diğer cihazlarda da b u sorun olur. Bence dediğim gibi en basit aklıma bu geliyor. işlemciye çok yük biniyor ve komutlar gecikiyor. Malisef bu konu hakkında başka fikrim yok.

Hocam belki bu yazdığım da saçma gelebilir ama benim eski kasamda bir sorun vardı. Bu sorun bağlantı yerleri ile temassızlık sorunu vardı. Mesela kablolu ürün kullanırken kasaya bağladığınızda kasanın o bağlantı yerleri ağrızalı olduğu için ürünü algılamıyor yada geçikme yaşatıyor olabilir. İsterseniz kullandığınız klavyenin bağlantı yerine başka bir ürün takıp ürünün doğru çalıştığına emin olun. Sorun kasada olabilir. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Umarım fikirlerim size saçma gelmemiştir

Dediğiniz her şeyi denedim ama olmadı yine de teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…