Çözüldü Klavye tuşları basılı tutulunca algılanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sciuga

Decapat
Herkese sağlıklı günler. Yazarken hiçbir takılma yaşamıyorum ama oyuna girdiğimde tuşlar sabit kalmıyor. Şöyle ki; bir araba sürüyorum diyelim, "a"ya basılı tutuyorum sola dönmek için ama sanki tuşa bas çek bas çek yapıyomuş gibi bir his oluyor. Hatta daha önce görmediğim çapraz gitme özelliği falan doğdu Bir örnek daha verirsek, "s"ye basılı tuttuğumda araç fren yapmıyor. Çok yavaş yapıyor. Oyunda "ESC" ve "Tab" tuşuna basılı tuttum. Normalde basılı tutsam bile bir kere basmış gibi sabit kalırdı ama hem ESC hem de TAB tuşuna basılı tuttuğumda bas çek yapıyor, git gel yaptırıyor yani. Bu olay ilk defa dün başıma geldi. Sizce klavye gidici mi yoksa başka bir sorun mu var? Düzeltilebilir bir şey mi, yoksa yeni bir klavye almam gerekiyor mu? Şimdiden teşekkürler.

Sorun düzeldi, yanlışlıkla bir tuş kombinasyonu mu yaptım acaba? Yardımların için teşekkürler.

Benim de başıma geliyordu eskiden. Bu tuş kombinasyonunu yaptığınız taktirde bastığınız herhangi bir tuş kendisini çok çok hızlı şekilde tekrar ediyor. FN+W vardı bir de. Bu da yön tuşları ile "w a s d" tuşlarını yer değiştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…