Wreeze Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #1 Klavye de bir tuşa bastığımda 10-15 saniye sonra birkaç yöntem denedim fakat olmadı. Eski PC'mde sıkıntı olmuyordu.
Klavye de bir tuşa bastığımda 10-15 saniye sonra birkaç yöntem denedim fakat olmadı. Eski PC'mde sıkıntı olmuyordu.
Sıcak ekran kartı Zeptopat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #2 Shift tuşuna basılı tutulmuş oradanda büyük ihtimal yapışkan tuşlar açılmış gibi yine ayarlardan yapışkan tuşları kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Shift tuşuna basılı tutulmuş oradanda büyük ihtimal yapışkan tuşlar açılmış gibi yine ayarlardan yapışkan tuşları kapatabilirsiniz.
KS KS Wreeze Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #3 Sıcak ekran kartı dedi: Shift tuşuna basılı tutulmuş oradanda büyük ihtimal yapışkan tuşlar açılmış gibi yine ayarlardan yapışkan tuşları kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yapışkan tuşlar açık değil kontrol ettim. Artı 0 Eksi
Sıcak ekran kartı dedi: Shift tuşuna basılı tutulmuş oradanda büyük ihtimal yapışkan tuşlar açılmış gibi yine ayarlardan yapışkan tuşları kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yapışkan tuşlar açık değil kontrol ettim.