A ardabk1 Femtopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 Mesela 1 tuşuna basınca 2 basıyor. 0 basınca 1 oluyor. Fakat bu bozukluk sadece sayılarda. Tuşların dizilimi ile de bir yanlışlık yok.
Mesela 1 tuşuna basınca 2 basıyor. 0 basınca 1 oluyor. Fakat bu bozukluk sadece sayılarda. Tuşların dizilimi ile de bir yanlışlık yok.
E eno123 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 519 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #2 ardabk1 dedi: Mesela 1 tuşuna basınca 2 basıyor. 0 basınca 1 oluyor. Fakat bu bozukluk sadece sayılarda. Tuşların dizilimi ile de bir yanlışlık yok. Genişletmek için tıkla... Hocam yakın arkadaş veya PC'ye erişimi olan bir tanıdğınız var mı?
ardabk1 dedi: Mesela 1 tuşuna basınca 2 basıyor. 0 basınca 1 oluyor. Fakat bu bozukluk sadece sayılarda. Tuşların dizilimi ile de bir yanlışlık yok. Genişletmek için tıkla... Hocam yakın arkadaş veya PC'ye erişimi olan bir tanıdğınız var mı?
A ardabk1 Femtopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #3 eno123 dedi: Hocam yakın arkadaş veya PC'ye erişimi olan bir tanıdğınız var mı? Genişletmek için tıkla... pcye erişimi olan yokta gerekiyorsa olur eno123 dedi: Hocam yakın arkadaş veya PC'ye erişimi olan bir tanıdğınız var mı? Genişletmek için tıkla...
eno123 dedi: Hocam yakın arkadaş veya PC'ye erişimi olan bir tanıdğınız var mı? Genişletmek için tıkla... pcye erişimi olan yokta gerekiyorsa olur eno123 dedi: Hocam yakın arkadaş veya PC'ye erişimi olan bir tanıdğınız var mı? Genişletmek için tıkla...
E eno123 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 519 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #4 ardabk1 dedi: PC'ye erişimi olan yokta gerekiyorsa olur. Genişletmek için tıkla... Yoh hocam o anlamda sormadım biri powertoys ile keyleri değiştirmiş olabilir powertoys var mı diye bakar mısınız?
ardabk1 dedi: PC'ye erişimi olan yokta gerekiyorsa olur. Genişletmek için tıkla... Yoh hocam o anlamda sormadım biri powertoys ile keyleri değiştirmiş olabilir powertoys var mı diye bakar mısınız?
A ardabk1 Femtopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #5 eno123 dedi: Yoh hocam o anlamda sormadım biri powertoys ile keyleri değiştirmiş olabilir powertoys var mı diye bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... bakayım eno123 dedi: Yoh hocam o anlamda sormadım biri powertoys ile keyleri değiştirmiş olabilir powertoys var mı diye bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... yok hocam powertoys falan
eno123 dedi: Yoh hocam o anlamda sormadım biri powertoys ile keyleri değiştirmiş olabilir powertoys var mı diye bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... bakayım eno123 dedi: Yoh hocam o anlamda sormadım biri powertoys ile keyleri değiştirmiş olabilir powertoys var mı diye bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... yok hocam powertoys falan
E eno123 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 519 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #6 ardabk1 dedi: Bakayım. Yok hocam powertoys falan. Genişletmek için tıkla... Hocam donanımsal olabilir bir de tuşlar dediğiniz normal klavyemi laptop klavyemi.
ardabk1 dedi: Bakayım. Yok hocam powertoys falan. Genişletmek için tıkla... Hocam donanımsal olabilir bir de tuşlar dediğiniz normal klavyemi laptop klavyemi.
A ardabk1 Femtopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #7 eno123 dedi: Hocam donanımsal olabilir bir de tuşlar dediğiniz normal klavyemi laptop klavyemi. Genişletmek için tıkla... nnormal klavye
eno123 dedi: Hocam donanımsal olabilir bir de tuşlar dediğiniz normal klavyemi laptop klavyemi. Genişletmek için tıkla... nnormal klavye
E eno123 Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 519 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #8 ardabk1 dedi: Nnormal klavye. Genişletmek için tıkla... Keyler çıkıyor mu?