Orçun Dökmeci Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar klavyenin tuşları değişti, (Laptop kullanıyorum) örnek olarak a = p j = 6 böyle. Klavye ayarına baktım ve Q klavyede, her şey normal. Nasıl düzelir?
Arkadaşlar klavyenin tuşları değişti, (Laptop kullanıyorum) örnek olarak a = p j = 6 böyle. Klavye ayarına baktım ve Q klavyede, her şey normal. Nasıl düzelir?
LeventÜ Decapat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 55 1 Kasım 2022 #2 Dili İngilizce yapmış olabilir misin?
Orçun Dökmeci Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #3 LeventÜ dedi: Dili İngilizce yapmış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Nasıl bakabilirim?
LeventÜ Decapat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 55 1 Kasım 2022 #4 Orçun Dökmeci dedi: Nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>zaman ve dil>dil biraz altta tercih edilen diller diye bir yer olacak orayı kontrol edin.
Orçun Dökmeci dedi: Nasıl bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Ayarlar>zaman ve dil>dil biraz altta tercih edilen diller diye bir yer olacak orayı kontrol edin.