s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Kasım 2020 #1 Dediğim gibi, mesela "m" tuşuna basınca masaüstüne atıyor. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2020
The Elite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full stack 28 Kasım 2020 #2 Windows tuşu takılı kalmış olabilir windows tuşuna bir kere basıp çekin bir deneyin bazen bana da oluyor.
Windows tuşu takılı kalmış olabilir windows tuşuna bir kere basıp çekin bir deneyin bazen bana da oluyor.
HavlayanLama Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 718 Çözümler 3 28 Kasım 2020 #3 En basitinden bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi?
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Kasım 2020 #4 Silinen üye dedi: Windows tuşu takılı kalmış olabilir windows tuşuna bir kere basıp çekin bir deneyin bazen bana da oluyor. Genişletmek için tıkla... İmkansız gibi bir şey. Böyle söyleyince de aklıma geldi, Yapışkan Tuşlar aktif değil. Silinen üye dedi: En basitinden bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... 3-4 kez başlattım. Ayrıca bugün ayarlarla oynarken bir kaç saniyeliğine düzelttim. Ama nasıl olduğunu bilmiyorum.
Silinen üye dedi: Windows tuşu takılı kalmış olabilir windows tuşuna bir kere basıp çekin bir deneyin bazen bana da oluyor. Genişletmek için tıkla... İmkansız gibi bir şey. Böyle söyleyince de aklıma geldi, Yapışkan Tuşlar aktif değil. Silinen üye dedi: En basitinden bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... 3-4 kez başlattım. Ayrıca bugün ayarlarla oynarken bir kaç saniyeliğine düzelttim. Ama nasıl olduğunu bilmiyorum.
HavlayanLama Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 718 Çözümler 3 28 Kasım 2020 #5 Laptopmu kullanıyorsunuz
FatihCoskun70 Megapat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2020 #6 Klavye türün yani dil değişmiş TR'ye döndürmeye çalış.
HavlayanLama Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 718 Çözümler 3 28 Kasım 2020 #7 Dilinin değişmesiyle klavyenin bir alakası olduğunu düşünmüyorum ama kontrol etsin genede arkadaş.
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Kasım 2020 #8 Silinen üye dedi: Laptopmu kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Evet. FatihCoskun70 dedi: Klavye türün yani dil değişmiş TR'ye döndürmeye çalış. Genişletmek için tıkla... Türkçe - Q.
Silinen üye dedi: Laptopmu kullanıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Evet. FatihCoskun70 dedi: Klavye türün yani dil değişmiş TR'ye döndürmeye çalış. Genişletmek için tıkla... Türkçe - Q.
MuChaTo Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 281 Çözümler 6 Yer Amasya 28 Kasım 2020 #9 s3yit dedi: Dediğim gibi, mesela "m" tuşuna basınca masaüstüne atıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal laptop kullanıyorsunuz benim de başıma geliyor arada klavyedeki bütün harfelere bas elinle (troll değil cidden bende olunca çözülüyor).
s3yit dedi: Dediğim gibi, mesela "m" tuşuna basınca masaüstüne atıyor. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal laptop kullanıyorsunuz benim de başıma geliyor arada klavyedeki bütün harfelere bas elinle (troll değil cidden bende olunca çözülüyor).
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Kasım 2020 #10 MuChaTo dedi: Büyük ihtimal laptop kullanıyorsunuz benim de başıma geliyor arada klavyedeki bütün harfelere bas elinle (troll değil cidden bende olunca çözülüyor). Genişletmek için tıkla... Denerim
MuChaTo dedi: Büyük ihtimal laptop kullanıyorsunuz benim de başıma geliyor arada klavyedeki bütün harfelere bas elinle (troll değil cidden bende olunca çözülüyor). Genişletmek için tıkla... Denerim