Klavye tuşları geç tepki veriyor

sahinsahiner

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Garip bir sorunum var benim. Oyunlarda klavyemde geç algılama sorunu var. Mesela LOL'de q ya basıyorum skilli 1-2 saniye sonra atıyor, yazı yazıyorum yazdıktan sonra yazılar gelmeye başlıyor. Her oyunda bu böyle. Sürekli olmuyor ara sıra oluyor ama sık sık oluyor. Kabloyu çıkarıp takıyorum 1-2 saat sorun olmuyor sonra yine başlıyor. 3-4 tane klavye değiştirdim sonuç yine aynı. Çözümü bulamıyorum, yardımcı olun kafayı yiyeceğim. (umarım imla kurallarına uymuşumdur zira 2 gündür uyarı alıyorum).

Güncelleme: şu an farkettim sadece oyunlar da değil normal de yazarken oluyor. Şu an buraya yazarken çok ufak bi gecikme oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben klavyemi teknik servise yollayacağım bundan ötürü, eğer başka bir çözümü varsa ben de merak etmiyor değilim.

Ben klavyemi teknik servise yollayacağım bundan ötürü, eğer başka bir çözümü varsa ben de merak etmiyor değilim.
Sorun klavye de değil bende. Hangi klavye takarsam takayım aynı sorunu yaşıyorum. Farklı USB portlara taktım yine aynı. Artık anakarttan felan şüphelenmeye başladım diyecem de mouse da sıkıntı yaşamıyorum. Sistemi de yeni toplamıştım

Son düzenleme:
Olası sebepler;
1. Ping (lag)
2. Oyun ayarlarından dolayı islemcinin geç cevap vermesi.
3. RAM'lerin sınırda kullanımı
4. USB çıkışlarından veya driverından kaynaklı

Olası sebepler;
1. Ping (lag)
2. Oyun ayarlarından dolayı islemcinin geç cevap vermesi.
3. RAM'lerin sınırda kullanımı
4. USB çıkışlarından veya driverından kaynaklı
ama sadece klavyede sorun yaşıyorum hocam. Mouse da felan herhangi bi sorun yok

Arkadaş gerekeni açıkmalış muhtemelen virüs var cihazında.

Takılma anında Görev Yöneticisi'nden bilgisayarın durumunu izler misin? Anlık bir işlemci, RAM, ssd sorunu falan mı oluşuyor acaba?

Klavyeyi kasanın arkasında anakartınızın en üstündeki USB girişlerine takıp deneyin. Eğer zaten öyleyse farklı girişleri deneyin. Arkadaşların dediği gibi virüs taraması yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…