Ö ömer_turan Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 27 26 Ocak 2024 #1 Klavyeye ayran dokuldu. Dokuldukten sonra oyunlarda klavye calisiyor ama Google'da calismiyor seye basiyorum indirilenler aciliyor W'ya basiyorum Google kapaniyor ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2024
Klavyeye ayran dokuldu. Dokuldukten sonra oyunlarda klavye calisiyor ama Google'da calismiyor seye basiyorum indirilenler aciliyor W'ya basiyorum Google kapaniyor ne yapmalıyım?
Swin.1 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rx 6600 Dual DDR 6-Amd Ryzen 5600X-GSkill RipjawsV 8x2 GB 3200 MHz-Asus PRİME B550M/K DDR+ S+V+GL AM4-Cougar 600W+80 Psu-Dark Flash DK150 White Mid Tower Till-TwinMOS1TB M.2 PCIe SSD. Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv Mekanikerliği 26 Ocak 2024 #2 ömer_turan dedi: Klavyeye ayran dokuldu. Dokuldukten sonra oyunlarda klavye calisiyor ama Google'da calismiyor seye basiyorum indirilenler aciliyor W'ya basiyorum Google kapaniyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Çözümü yok maalesef klavye değiştirmekten başka.
ömer_turan dedi: Klavyeye ayran dokuldu. Dokuldukten sonra oyunlarda klavye calisiyor ama Google'da calismiyor seye basiyorum indirilenler aciliyor W'ya basiyorum Google kapaniyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Çözümü yok maalesef klavye değiştirmekten başka.
Ö ömer_turan Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 27 26 Ocak 2024 #3 Swin.1 dedi: Çözümü yok maalesef klavye değiştirmekten başka. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda filan normal islevini goruyor ama Google'da gormuyor cidden hiçbir çözümü yok mu?
Swin.1 dedi: Çözümü yok maalesef klavye değiştirmekten başka. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda filan normal islevini goruyor ama Google'da gormuyor cidden hiçbir çözümü yok mu?
Swin.1 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rx 6600 Dual DDR 6-Amd Ryzen 5600X-GSkill RipjawsV 8x2 GB 3200 MHz-Asus PRİME B550M/K DDR+ S+V+GL AM4-Cougar 600W+80 Psu-Dark Flash DK150 White Mid Tower Till-TwinMOS1TB M.2 PCIe SSD. Cinsiyet Erkek Meslek Otomotiv Mekanikerliği 26 Ocak 2024 #4 ömer_turan dedi: Oyunlarda filan normal islevini goruyor ama Google'da gormuyor cidden hiçbir çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Başka uygulamalarda deneyim mesela not defterini açın ve tuşlara tek tek basın hatalı bir tane bile varsa bozulmuştur. ömer_turan dedi: Oyunlarda filan normal islevini goruyor ama Google'da gormuyor cidden hiçbir çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla...
ömer_turan dedi: Oyunlarda filan normal islevini goruyor ama Google'da gormuyor cidden hiçbir çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Başka uygulamalarda deneyim mesela not defterini açın ve tuşlara tek tek basın hatalı bir tane bile varsa bozulmuştur. ömer_turan dedi: Oyunlarda filan normal islevini goruyor ama Google'da gormuyor cidden hiçbir çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla...
The Real Sıgma Male Femtopat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 25 26 Ocak 2024 #5 Çevrimiçi Klavye Testi Tarayıcıda klavyeyi kontrol et keyboard-test.space Bu siteye gir w'ya bas d basıyosa geçmiş olsun.
Çevrimiçi Klavye Testi Tarayıcıda klavyeyi kontrol et keyboard-test.space Bu siteye gir w'ya bas d basıyosa geçmiş olsun.