uft3 Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #1 Merhaba! Şu an klavyemdeki bazı tuşlar " space 0 basıyor b tuşu B1 olarak basıyor g tuşu G4 olarak basıyor" Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?
Merhaba! Şu an klavyemdeki bazı tuşlar " space 0 basıyor b tuşu B1 olarak basıyor g tuşu G4 olarak basıyor" Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?
Mando9098 Megapat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 4.178 Makaleler 15 Çözümler 49 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı 5 Ekim 2025 #2 PC'yi yeniden başlatmayı denedin mi? Klavyeyi başka bir porta tak. klavye dilini kontrol et. Artı 0 Eksi
Hennessey Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 244 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #3 Windows ayarlarınızdan klavye tuş bindileri değişmiş olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS uft3 Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #4 Mando9098 dedi: PC'yi yeniden başlatmayı denedin mi? Klavyeyi başka bir porta tak. Genişletmek için tıkla... Denedim hiç bir şekilde düzelmiyor Artı 0 Eksi
Mando9098 dedi: PC'yi yeniden başlatmayı denedin mi? Klavyeyi başka bir porta tak. Genişletmek için tıkla... Denedim hiç bir şekilde düzelmiyor
Mando9098 Megapat İndirim Avcısı Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 4.178 Makaleler 15 Çözümler 49 Yer Antalia Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker/Fotoğrafçı 5 Ekim 2025 #5 uft3 dedi: Denedim hiçbir şekilde düzelmiyor Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisini aç (Win + X → Aygıt Yöneticisi) “Klavye” sekmesini bul. Cihazı sağ tıkla → Cihazı kaldır. Bilgisayarı yeniden başlat → Windows otomatik yeni sürücüyü yükler. Bunu dene bir de. Artı 0 Eksi
uft3 dedi: Denedim hiçbir şekilde düzelmiyor Genişletmek için tıkla... Aygıt Yöneticisini aç (Win + X → Aygıt Yöneticisi) “Klavye” sekmesini bul. Cihazı sağ tıkla → Cihazı kaldır. Bilgisayarı yeniden başlat → Windows otomatik yeni sürücüyü yükler. Bunu dene bir de.
KS KS uft3 Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #6 Hennessey dedi: Windows ayarlarınızdan klavye tuş bindileri değişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl bakabilirim? veya düzeltebilirim? Mando9098 dedi: Aygıt Yöneticisini aç (Win + X → Aygıt Yöneticisi) “Klavye” sekmesini bul. Cihazı sağ tıkla → Cihazı kaldır. Bilgisayarı yeniden başlat → Windows otomatik yeni sürücüyü yükler. Bunu dene bir de. Genişletmek için tıkla... Hala aynı Artı 0 Eksi
Hennessey dedi: Windows ayarlarınızdan klavye tuş bindileri değişmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl bakabilirim? veya düzeltebilirim? Mando9098 dedi: Aygıt Yöneticisini aç (Win + X → Aygıt Yöneticisi) “Klavye” sekmesini bul. Cihazı sağ tıkla → Cihazı kaldır. Bilgisayarı yeniden başlat → Windows otomatik yeni sürücüyü yükler. Bunu dene bir de. Genişletmek için tıkla... Hala aynı