Kağan Emik Femtopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #1 Merhaba 1-2 gün öncesinde 110 TL'ye klavye aldım. Klavyede basılı tutamıyorum, düzgün metin yazamıyorum. Örneğin: Merhaabalar arkadaşlar size nasıl yaardımcı olabilirim?
Merhaba 1-2 gün öncesinde 110 TL'ye klavye aldım. Klavyede basılı tutamıyorum, düzgün metin yazamıyorum. Örneğin: Merhaabalar arkadaşlar size nasıl yaardımcı olabilirim?
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 5 Nisan 2022 #2 Kağan Emik dedi: Merhaba 1-2 gün öncesinde 110 TL'ye klavye aldım. Klavyede basılı tutamıyorum, düzgün metin yazamıyorum. Örneğin: Merhaabalar arkadaşlar size nasıl yaardımcı olabilirim? Genişletmek için tıkla... İkinci el mi aldınız? Mekanik klavye ise tuşların ömrü bitmiş gibi gözüküyor. Chattering , double key pressing gibi isimleri var bu olayların.
Kağan Emik dedi: Merhaba 1-2 gün öncesinde 110 TL'ye klavye aldım. Klavyede basılı tutamıyorum, düzgün metin yazamıyorum. Örneğin: Merhaabalar arkadaşlar size nasıl yaardımcı olabilirim? Genişletmek için tıkla... İkinci el mi aldınız? Mekanik klavye ise tuşların ömrü bitmiş gibi gözüküyor. Chattering , double key pressing gibi isimleri var bu olayların.
Kağan Emik Femtopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #3 hasuna dedi: İkinci el mi aldınız? Mekanik klavye ise tuşların ömrü bitmiş gibi gözüküyor. Chattering , double key pressing gibi isimleri var bu olayların. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım oda kötü zaten
hasuna dedi: İkinci el mi aldınız? Mekanik klavye ise tuşların ömrü bitmiş gibi gözüküyor. Chattering , double key pressing gibi isimleri var bu olayların. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım oda kötü zaten
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 5 Nisan 2022 #4 Kağan Emik dedi: Yeni aldım oda kötü zaten Genişletmek için tıkla... İade edin o zaman ya da değişim isteyin.
Kağan Emik dedi: Yeni aldım oda kötü zaten Genişletmek için tıkla... İade edin o zaman ya da değişim isteyin.
Kağan Emik Femtopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #5 hasuna dedi: İade edin o zaman ya da değişim isteyin. Genişletmek için tıkla... Halletim saolun Fn+q müş
hasuna dedi: İade edin o zaman ya da değişim isteyin. Genişletmek için tıkla... Halletim saolun Fn+q müş