UbErdoğan Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 419 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 1 Şubat 2021 #1 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2021
selim24 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2021 #2 Ne yapılacağını bilmiyorum Allah kolaylık versin bu arada o kadar emek verip yazmışsınız helal olsun.
Ne yapılacağını bilmiyorum Allah kolaylık versin bu arada o kadar emek verip yazmışsınız helal olsun.
2 261538 Gigapat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 1 Şubat 2021 #3 Klavyeyi sıfırlama yapabiliyorsanız, sıfırlama işlemi yapın. Klavyeyi başka bir yuvaya takın. Sistem geri yüklemeyi deneyin. Klavyeyi başka bir sistem de deneyin, sorun devam ediyorsa yeni bir klavyeye ihtiyaç olabilir.
Klavyeyi sıfırlama yapabiliyorsanız, sıfırlama işlemi yapın. Klavyeyi başka bir yuvaya takın. Sistem geri yüklemeyi deneyin. Klavyeyi başka bir sistem de deneyin, sorun devam ediyorsa yeni bir klavyeye ihtiyaç olabilir.
cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 1 Şubat 2021 #4 Şimdilik ekran klavyesi kullanın hocam, yeni aklıma geldi bu.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 1 Şubat 2021 #5 Klavyen ucuzsa yenisini al ben geçen ay bunu aldım hem ışıqlı mışıqlı.
UbErdoğan Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 419 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 1 Şubat 2021 #6 cengover_ekin dedi: Şimdilik ekran klavyesi kullanın hocam, yeni aklıma geldi bu. Genişletmek için tıkla... bende onu yaptım şimdi hocam.Allah razı olsun şimdilik idare ediyorum böyle.
cengover_ekin dedi: Şimdilik ekran klavyesi kullanın hocam, yeni aklıma geldi bu. Genişletmek için tıkla... bende onu yaptım şimdi hocam.Allah razı olsun şimdilik idare ediyorum böyle.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 1 Şubat 2021 #7 cengover_ekin dedi: Şimdilik ekran klavyesi kullanın hocam, yeni aklıma geldi bu. Genişletmek için tıkla... Konuyu tam okurken aklımdan o geçmişti. Klavye eskiden beri böyle miydi yoksa yeni mi oldu?
cengover_ekin dedi: Şimdilik ekran klavyesi kullanın hocam, yeni aklıma geldi bu. Genişletmek için tıkla... Konuyu tam okurken aklımdan o geçmişti. Klavye eskiden beri böyle miydi yoksa yeni mi oldu?
cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 1 Şubat 2021 #8 Affansen dedi: Klavye eskiden beri böyle miydi yoksa yeni mi oldu? Genişletmek için tıkla... Yeni olmuş, sebebi belli değil.
Affansen dedi: Klavye eskiden beri böyle miydi yoksa yeni mi oldu? Genişletmek için tıkla... Yeni olmuş, sebebi belli değil.
UbErdoğan Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 419 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 1 Şubat 2021 #9 Affansen dedi: Konuyu tam okurken aklımdan o geçmişti. Klavye eskiden beri böyle miydi yoksa yeni mi oldu? Genişletmek için tıkla... Yeni oldu.Ben normalde laptop kullanıyorum klavyesindeki bazı tuşlar bozulunca harici bir klavye aldım.Laptopun klavyesindeki bazı çalışan tuşlara bastım neye basarsam algılıyor.Sorun klavyemde büyük ihtimal. cengover_ekin dedi: Yeni olmuş, sebebi belli değil. Genişletmek için tıkla... Hepinize çok teşekkürler yardımlar için klavye değiştirdim düzeldi. Son düzenleme: 1 Şubat 2021
Affansen dedi: Konuyu tam okurken aklımdan o geçmişti. Klavye eskiden beri böyle miydi yoksa yeni mi oldu? Genişletmek için tıkla... Yeni oldu.Ben normalde laptop kullanıyorum klavyesindeki bazı tuşlar bozulunca harici bir klavye aldım.Laptopun klavyesindeki bazı çalışan tuşlara bastım neye basarsam algılıyor.Sorun klavyemde büyük ihtimal. cengover_ekin dedi: Yeni olmuş, sebebi belli değil. Genişletmek için tıkla... Hepinize çok teşekkürler yardımlar için klavye değiştirdim düzeldi.