samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 27 Eylül 2022 #1 Videoda gördüğünüz üzere direksiyonu sola çeviriyorum fakat klavyenin algılaması kesiliyor. Yani temassızlık var gibi, bu yazılımsal bir sorun olabilir mi? Umarım öyledir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Videoda gördüğünüz üzere direksiyonu sola çeviriyorum fakat klavyenin algılaması kesiliyor. Yani temassızlık var gibi, bu yazılımsal bir sorun olabilir mi? Umarım öyledir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.721 Makaleler 6 Çözümler 551 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6900 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; Revenge Beyaz Terranova MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 27 Eylül 2022 #2 Klavyeniz nedir?
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #3 Klavyeniz nedir?
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 27 Eylül 2022 #4 Tam model: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Tam model: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #5 samet4747 dedi: Allahın belası gamenote klavye aldım arkadaşlar, tam model: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Klavyeye su kaçmadıysa böyle bir şey olması çok zor, klavye kirliyse temizlemeyi deneyin.
samet4747 dedi: Allahın belası gamenote klavye aldım arkadaşlar, tam model: GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Klavyeye su kaçmadıysa böyle bir şey olması çok zor, klavye kirliyse temizlemeyi deneyin.
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 27 Eylül 2022 #6 charm dedi: Klavyeye su kaçmadıysa böyle bir şey olması çok zor, klavye kirliyse temizlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Bugün temizledim ama yok olmuyor. Garanti kapsamına girer mi acaba?
charm dedi: Klavyeye su kaçmadıysa böyle bir şey olması çok zor, klavye kirliyse temizlemeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Bugün temizledim ama yok olmuyor. Garanti kapsamına girer mi acaba?
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #7 samet4747 dedi: Bugün temizledim ama yok olmuyor. Garanti kapsamına girer mi acaba? Genişletmek için tıkla... Garanti konusunu bilmiyorum ama böyle bir olay olması çok zor ayrıca klavyenin içine su vs. döküldü mü ?
samet4747 dedi: Bugün temizledim ama yok olmuyor. Garanti kapsamına girer mi acaba? Genişletmek için tıkla... Garanti konusunu bilmiyorum ama böyle bir olay olması çok zor ayrıca klavyenin içine su vs. döküldü mü ?
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 27 Eylül 2022 #8 charm dedi: Garanti konusunu bilmiyorum ama böyle bir olay olması çok zor ayrıca klavyenin içine su vs. döküldü mü ? Genişletmek için tıkla... Hayır dökülmedi.
charm dedi: Garanti konusunu bilmiyorum ama böyle bir olay olması çok zor ayrıca klavyenin içine su vs. döküldü mü ? Genişletmek için tıkla... Hayır dökülmedi.