Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #21 erme dedi: Amazon.com.tr Bu tür "Pudding" keycapsler beni çok cezbediyorlar. Klavye parası olmasalar alırdım. Genişletmek için tıkla... Fiyatını hak etmeyen ürünler bence. 250TL'ye ABS plastikli klavye almak varken sadece keycapini almak biraz saçma. Sırf kenarları saydam diye 250TL'ye satıyorlar. Parası olan alır da olmayan için mantıklı bir ürün değil.
erme dedi: Amazon.com.tr Bu tür "Pudding" keycapsler beni çok cezbediyorlar. Klavye parası olmasalar alırdım. Genişletmek için tıkla... Fiyatını hak etmeyen ürünler bence. 250TL'ye ABS plastikli klavye almak varken sadece keycapini almak biraz saçma. Sırf kenarları saydam diye 250TL'ye satıyorlar. Parası olan alır da olmayan için mantıklı bir ürün değil.
4 444635 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.976 Makaleler 3 Çözümler 14 30 Mart 2022 #22 Eskiden beni de içine çekiyordu da, şimdi fiyatlar yüzünden hevesim kaçtı iyice. Benim gözümde o kadar önemli bir şey de değil ama sevenleri var.
Eskiden beni de içine çekiyordu da, şimdi fiyatlar yüzünden hevesim kaçtı iyice. Benim gözümde o kadar önemli bir şey de değil ama sevenleri var.
KernelColonel Kilopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #23 Klavyeye bakmadan yazabildiğim her klavye harikadır benim gözümde.