M MBurak Hectopat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2017 #1 Klavye son yarım saatte kafayı yedi, R'ye basınca çalıştır, A'da işlem merkezi, Q'da arama yeri açılıyor, hiçbir tuş basılı kalmadı başka klavyeden de denedim nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2017
Klavye son yarım saatte kafayı yedi, R'ye basınca çalıştır, A'da işlem merkezi, Q'da arama yeri açılıyor, hiçbir tuş basılı kalmadı başka klavyeden de denedim nasıl çözebilirim?
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 8 Nisan 2017 #2 Klavyende FN tuşu varsa ve açık kalmışsa kapat.
λευκότριαντάφυλλο Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Macaristan/Nyíregyháza Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2017 #3 Arkadaşın dediğini bir dene olmazsa yeni bir klavye al 2 sene önce benimde başıma gelmişti sinirden kırdım attım güzel bir tane aldım kullanıyorum.
Arkadaşın dediğini bir dene olmazsa yeni bir klavye al 2 sene önce benimde başıma gelmişti sinirden kırdım attım güzel bir tane aldım kullanıyorum.