1 1851471182554 Hectopat Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2018 #1 Klavyemde 2 gündür devam eden ve çoğu çözüm yöntemini deneyip çözemediğim bir sorun var. Örneğin "Backspace"e bastığımda 00 yazıyor "Ctrl"ye bastığımda aynı şekilde 000 yazıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim, lütfen yardımcı olun? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2018
Klavyemde 2 gündür devam eden ve çoğu çözüm yöntemini deneyip çözemediğim bir sorun var. Örneğin "Backspace"e bastığımda 00 yazıyor "Ctrl"ye bastığımda aynı şekilde 000 yazıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim, lütfen yardımcı olun?
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 23 Şubat 2018 #2 Klavyenin içine yabancı bir cisim veya su kaçmış olabilir. Detaylı bir temizlik sorunu çözer diye düşünüyorum. Eğer nasıl yapacağımı bilmiyorum derseniz yardımcı olabilirim.
Klavyenin içine yabancı bir cisim veya su kaçmış olabilir. Detaylı bir temizlik sorunu çözer diye düşünüyorum. Eğer nasıl yapacağımı bilmiyorum derseniz yardımcı olabilirim.