A ayselyalçın Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Mayıs 2024 #1 Klavyemde v tuşunda temassızlık gibi bir şey var tuş bazen yazıyor bazen yazmıyor bazen de çift yazıyor tek basmada. Ne yapmam gerekiyor?
Klavyemde v tuşunda temassızlık gibi bir şey var tuş bazen yazıyor bazen yazmıyor bazen de çift yazıyor tek basmada. Ne yapmam gerekiyor?
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 17 Mayıs 2024 #2 ayselyalçın dedi: Klavyemde v tuşunda temassızlık gibi bir şey var tuş bazen yazıyor bazen yazmıyor bazen de çift yazıyor tek basmada. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Çok bir çözüm önerisi çıkacağını sanmıyorum büyük ihtimal switch arızalıdır veya switchlerin altına yapışkan bir şey girmiştir.
ayselyalçın dedi: Klavyemde v tuşunda temassızlık gibi bir şey var tuş bazen yazıyor bazen yazmıyor bazen de çift yazıyor tek basmada. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Çok bir çözüm önerisi çıkacağını sanmıyorum büyük ihtimal switch arızalıdır veya switchlerin altına yapışkan bir şey girmiştir.
A ayselyalçın Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Mayıs 2024 #3 Tuşu çıkartmam mı gerekir? Temizlemek lazım o zaman
Ruindry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Mayıs 2024 #4 İçine şekerli bir şey dökmüş olabilir misiniz?
A ayselyalçın Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Mayıs 2024 #5 Portakal yemiştim belki sıçramıştır diye düşünüyorum ama nasıl temizlicem tuşu çıkarırken kırmaktan korkuyorum
Portakal yemiştim belki sıçramıştır diye düşünüyorum ama nasıl temizlicem tuşu çıkarırken kırmaktan korkuyorum
forhunt Femtopat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #6 Altına yapışan bir şey olabilir.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.290 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 17 Mayıs 2024 #7 Klavyenin modeli ne? Muhtemelen switch bozuldu sizinle alakalı bir şey yok.
A ayselyalçın Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Mayıs 2024 #8 Laptop asus vivobook
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.290 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 17 Mayıs 2024 #9 ayselyalçın dedi: Laptop asus vivobook Genişletmek için tıkla... Hocam ben de mekanik klavye sanmıştım. Bildiğim kadarıyla çoğu laptop klavyesi membran olduğundan komple takımı değiştirmek gerekiyor.
ayselyalçın dedi: Laptop asus vivobook Genişletmek için tıkla... Hocam ben de mekanik klavye sanmıştım. Bildiğim kadarıyla çoğu laptop klavyesi membran olduğundan komple takımı değiştirmek gerekiyor.