Klavye tuşu sıkışması

FurkanSahin

Hectopat
Mekanik klavye kullanıyorum ve kullandığım bazı tuşlara bastığım zaman 2-3 saniyelik takılı yani basılı kalıyor sonra klavye tusu kendisi düzeliyor. Çok sinir bozucu bir durum. Çözümü var mıdır? Sıkışmaması veya takılmaması için ne yapabilirim?

Büyük ihtimalle tuşun altına yapışkan bir şey dökülmüş. Bende dondurma olmuştu örneğin. O kısmı bezle silerek düzeltebilirsiniz. Ama sıkışma diye bir olayı ilk defa duyuyorum.

Tuşları söküp temizlik yapabilirsin muhtemelen kirden dolayı takılıyordur.
Denedim maalesef olmadı
Büyük ihtimalle tuşun altına yapışkan bir şey dökülmüş. Bende dondurma olmuştu örneğin. O kısmı bezle silerek düzeltebilirsiniz. Ama sıkışma diye bir olayı ilk defa duyuyorum.
tertemiz durumda şuan klavye.Tuşa basıyorum bastıgım gibi kalıyo 2-3 saniye sonra normale dönüyor
Yavaş basabilirsin eğer sert basıyosan tabi.
iki türlü de aynı maalesef

Mekanik klavye kullanıyorum ve kullandığım bazı tuşlara bastığım zaman 2-3 saniyelik takılı yani basılı kalıyor sonra klavye tusu kendisi düzeliyor. Çok sinir bozucu bir durum. Çözümü var mıdır? Sıkışmaması veya takılmaması için ne yapabilirim?
Bazı tuşların altında demir bir çubuk oluyor mesala Shift, boşluk gibi takılan tuşlar bunlar mı ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı