Klavye tuşu yerinden çıkıp duruyor

Commalink

Centipat
ASUS bilgisayarımın A tuşu oyun oynarken çıktı ve geriye taktım. Ardından 5 dakika geçmeden yine çıktı ve yine taktım. Bu işlem 1 saat boyunca devam etti. Sinirden bilgisayarı toplayıp tamirciye götürecekken tuşun kırık olmadığını gördüm ve boş para vermek istemiyorum. A tuşu içindeki mekanizma ile çıkıyor plastik yumuşak parçası bilgisayarın üstünde hala. Nasıl yapabilirim veya tamircilik bir sorun var mıdır cidden?

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS bilgisayarımın a tuşu oyun oynarken çıktı ve geriye taktım. Ardından 5 dakika geçmeden yine çıktı ve yine taktım. Bu işlem 1 saat boyunca devam etti. Sinirden bilgisayarı toplayıp tamirciye götürecekken tuşun kırık olmadığını gördüm ve boş para vermek istemiyorum. A tuşu içindeki mekanizma ile çıkıyor plastik yumuşak parçası bilgisayarın üstünde hala. Nasıl yapabilirim veya tamircilik bir sorun var mıdır cidden?

Tuşu düzgün taktığına emin misin? Metal bir tel var ona geçmesi lazım ve klik diye bir ses duyman gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı