3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Şubat 2022 #11 ÖzdemirBurak dedi: Bir şey olmaz ben Logitech G105 kullanıyorum 7 8 senedir ne kafa atmadığım kaldı ne aduket çekmediğim. ASUS da çıtkırıldım klavye yapacak değil. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ASUS'dan sonra dediğininizi.
ÖzdemirBurak dedi: Bir şey olmaz ben Logitech G105 kullanıyorum 7 8 senedir ne kafa atmadığım kaldı ne aduket çekmediğim. ASUS da çıtkırıldım klavye yapacak değil. Genişletmek için tıkla... Anlamadım ASUS'dan sonra dediğininizi.
Beyefendi_Haydo Hectopat Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1.079 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #12 Silinen üye dedi: Anlamadım ASUS'dan sonra dediğininizi. Genişletmek için tıkla... ASUS kalitesiz ürün yapmaz diyor kısaca
Silinen üye dedi: Anlamadım ASUS'dan sonra dediğininizi. Genişletmek için tıkla... ASUS kalitesiz ürün yapmaz diyor kısaca
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 854 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #13 Asus kolay kırılacak, bozulacak, zarar görecek bir klavye yapmaz yani. Alıp masaya vurmadıkça kolay kolay zarar veremezsiniz demek istedim.
Asus kolay kırılacak, bozulacak, zarar görecek bir klavye yapmaz yani. Alıp masaya vurmadıkça kolay kolay zarar veremezsiniz demek istedim.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Şubat 2022 #14 ÖzdemirBurak dedi: ASUS kolay kırılacak, bozulacak, zarar görecek bir klavye yapmaz yani. Alıp masaya vurmadıkça kolay kolay zarar veremezsiniz demek istedim. Genişletmek için tıkla... Bastırmakla bir sıkıntı olmaz yani.
ÖzdemirBurak dedi: ASUS kolay kırılacak, bozulacak, zarar görecek bir klavye yapmaz yani. Alıp masaya vurmadıkça kolay kolay zarar veremezsiniz demek istedim. Genişletmek için tıkla... Bastırmakla bir sıkıntı olmaz yani.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.032 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #15 Silinen üye dedi: Bastırmakla bir sıkıntı olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç kere daha olmaz dersek ikna olacaksınız? Ona göre tek mesajda yazayım bütün "Olmaz"ları.
Silinen üye dedi: Bastırmakla bir sıkıntı olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Hocam kaç kere daha olmaz dersek ikna olacaksınız? Ona göre tek mesajda yazayım bütün "Olmaz"ları.