Klavye < tuşunu > ile değiştirme

419130

Hectopat
Merhaba. Arkadaşlar ben alttaki resimde belirttiğim tuşu çok kullanmaktayım. Fakat bu tuş "<" işaretini yapmakta ben buna bastığım zaman ">" tuşunu yazma şansım var mı? Yani Shift+> değil de direk olarak < tuşuna bastığım zaman. Teşekkürler.

1623344525663.png

< / > İşareti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Arkadaşlar ben alttaki resimde belirttiğim tuşu çok kullanmaktayım. Fakat bu tuş "<" işaretini yapmakta ben buna bastığım zaman ">" tuşunu yazma şansım var mı? Yani Shift+> değil de direk olarak < tuşuna bastığım zaman. Teşekkürler.

Eki Görüntüle 1063368

< / > İşareti.

Standart bir klavye kullanıyorsanız zor gibi ama klavynize ait bir yazılım varsa olabilir.
Hangi marka model klavyeniz var?
H

Altgr + é ve altgr + 1 yaparak çok daha kolay şekilde lt ve GT sembollerini basabilirsiniz.

Hocam Shift'i kullanır daha kolay en azından tek elle yapabilir tuşlar yan yana.

AltGr + é ve AltGr + 1 yaparak çok daha kolay şekilde lt ve gt sembollerini basabilirsiniz.

Standart bir klavye kullanıyorsanız zor gibi ama klavynize ait bir yazılım varsa olabilir.
Hangi marka model klavyeniz var?
H

Hocam Shift'i kullanır daha kolay en azından tek elle yapabilir tuşlar yan yana.
İkinize de çok teşekkür ediyorum. Ben alışkanlıktan diğer shift ile yapıyordum. O yüzden zor oluyormuş. Şimdi yanında shift bulunduğunu hatırlayınca iyi oldu :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı