Ş Şahino Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #1 Klavyem Switch'i tuşu kablosu her şeyi çıktı nasıl takarım? Birçok tuşta bunun gibi oluyor. Hiç olmazdı. Dosya Ekleri IMG20230813001408.jpg 78,8 KB · Görüntüleme: 131 IMG20230813001405.jpg 88,6 KB · Görüntüleme: 123 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2023
Klavyem Switch'i tuşu kablosu her şeyi çıktı nasıl takarım? Birçok tuşta bunun gibi oluyor. Hiç olmazdı.
Çözüm Hyuuga Neji 13 Ağustos 2023 Zaten öyledir de. Başka türlü çıkmaz zaten. Pinler oturacak şekilde takın yeter.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #2 Şahino dedi: Klavyem Switch'i tuşu kablosu her şeyi çıktı nasıl takarım? Birçok tuşta bunun gibi oluyor. Hiç olmazdı. Genişletmek için tıkla... Hot-swappable mı klavye? Artı 0 Eksi
Şahino dedi: Klavyem Switch'i tuşu kablosu her şeyi çıktı nasıl takarım? Birçok tuşta bunun gibi oluyor. Hiç olmazdı. Genişletmek için tıkla... Hot-swappable mı klavye?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.773 Çözümler 25 Yer Adana 13 Ağustos 2023 #3 Şahino dedi: Klavyem Switch'i tuşu kablosu her şeyi çıktı nasıl takarım? Birçok tuşta bunun gibi oluyor. Hiç olmazdı. Genişletmek için tıkla... Tuştan ayırıp takabilirsin sıkıntı olmaz. Artı 0 Eksi
Şahino dedi: Klavyem Switch'i tuşu kablosu her şeyi çıktı nasıl takarım? Birçok tuşta bunun gibi oluyor. Hiç olmazdı. Genişletmek için tıkla... Tuştan ayırıp takabilirsin sıkıntı olmaz.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 13 Ağustos 2023 #4 Hot Swappable sanırım sizinki. Çıkarın eliniz ile hocam. Artı 0 Eksi
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #5 Zaten öyledir de. Başka türlü çıkmaz zaten. Pinler oturacak şekilde takın yeter. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Ş Şahino Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #6 Hyuuga Neji dedi: Zaten öyledir de. Başka türlü çıkmaz zaten. Pinler oturacak şekilde takın yeter. Genişletmek için tıkla... Normalde böyle olmazdı ilk defa oldu belirtmemisim klavyem Redragon K568r red. Artı 0 Eksi
Hyuuga Neji dedi: Zaten öyledir de. Başka türlü çıkmaz zaten. Pinler oturacak şekilde takın yeter. Genişletmek için tıkla... Normalde böyle olmazdı ilk defa oldu belirtmemisim klavyem Redragon K568r red.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #7 Şahino dedi: Normalde böyle olmazdı ilk defa oldu belirtmemisim klavyem Redragon K568r red. Genişletmek için tıkla... Tamam. Pinleri oturacak şekilde takın yeter. Artı 0 Eksi
Şahino dedi: Normalde böyle olmazdı ilk defa oldu belirtmemisim klavyem Redragon K568r red. Genişletmek için tıkla... Tamam. Pinleri oturacak şekilde takın yeter.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 13 Ağustos 2023 #8 Şahino dedi: Normalde böyle olmazdı ilk defa oldu belirtmemisim klavyem Redragon K568r red. Genişletmek için tıkla... Ben de tam modelini yazacaktim ki yazmissiniz o model hot swap diye biliyorum dogru sekilde geri takin bir sıkıntı olmaz özelliği o. Artı 0 Eksi
Şahino dedi: Normalde böyle olmazdı ilk defa oldu belirtmemisim klavyem Redragon K568r red. Genişletmek için tıkla... Ben de tam modelini yazacaktim ki yazmissiniz o model hot swap diye biliyorum dogru sekilde geri takin bir sıkıntı olmaz özelliği o.
KS KS Ş Şahino Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #9 Hagu dedi: Ben de tam modelini yazacaktim ki yazmissiniz o model hot swap diye biliyorum dogru sekilde geri takin bir sıkıntı olmaz özelliği o. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevaplar için bozdum diye teleşlanmıştım. Artı 0 Eksi
Hagu dedi: Ben de tam modelini yazacaktim ki yazmissiniz o model hot swap diye biliyorum dogru sekilde geri takin bir sıkıntı olmaz özelliği o. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevaplar için bozdum diye teleşlanmıştım.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 13 Ağustos 2023 #10 Şahino dedi: Teşekkür ederim cevaplar için bozdum diye teleşlanmıştım. Genişletmek için tıkla... Normal hot swap olmayan klavye tusu cikarirken kolay kolay cikmaz diye tahmin ediyorum zaten lehimli olur cunku. Artı 0 Eksi
Şahino dedi: Teşekkür ederim cevaplar için bozdum diye teleşlanmıştım. Genişletmek için tıkla... Normal hot swap olmayan klavye tusu cikarirken kolay kolay cikmaz diye tahmin ediyorum zaten lehimli olur cunku.