Klavye üstüne kola dökülmesi problem oluşturur mu?

Selix

Hectopat
Klavyemin üstüne kola döküldü. Temizledim ama random tuşlara basıyor. Nasıl çözebilirim? Yardımcı olur musunuz?

Sökülüp temizlenmesi gerekiyor.

Klavyemin üstüne kola döküldü. Temizledim ama random tuşlara basıyor. Nasıl çözebilirim? Yardımcı olur musunuz?

Bütün tuşları sök kurula, basınçlı IPA veya kontakt spreyle temizlemen gerekebilir. İçerisindeki maddeler elektriği iletir şeker ise yapışmasını sağlar temizlemesi birazcık dert.

Bütün tuşları sök kurula, basınçlı IPA veya kontakt spreyle temizlemen gerekebilir. İçerisindeki maddeler elektriği iletir şeker ise yapışmasını sağlar temizlemesi birazcık dert.
Temizledim hocam bu seferde ctrl, shift, fn spam atıyor klavye deneyebileceğim başka bir klavye yok sorun klavyedemi pc demi bilmiyorum şu an

Sökülüp temizlenmesi gerekiyor.
Kabaca temizledim

Ben öyle yazmadım mod öyle düzenledi
Bazen yapıyorlar öyle şeyler Yapacak çok fazla bir şeyiniz yok teknolojik ürünün en büyük düşmanı sıvı temasları, suya bile çare yokken kolaya hiç bir şey yapamazsınız. Daha dikkatli olmak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…