Klavye USB temassızlık sorunu

Zenixer

Decapat
Daha fazla  
Hocam merhaba benim bilgisayarda bir sorun var. Klavyeyi arka portlara taktığımda sanki temassızlık varmış gibi oluyor ama bir şey yok gibi. 4 porta da taktım aynı sonuç. Şu an ön tarafta kullanıyorum arada aynısını yapıyor. Bunun sebebi nedir yardım edebilecek var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavyeyi başka bilgisayar üzerinde dene eğer temassızlık sorunu devam ediyorsa klavyenin USB kablosundan kaynaklı bir sorun vardır.

Baktın klavye başka bilgisayarda temassızlık sorunu yaratmıyor o zaman sizin anakartınızda bir sorun var demektir.

Kabloda bir sorun olmayıp halen temassızlık sorunu devam ediyorsa klavyenin anakartındaki bağlantıları kontrol et herhalde yerinden çıktığı için temassızlık yapıyor olabilir.

Hoca klavye yeni yaklaşık 2 hafta önce aldım eski klavyeden süphelendim bozuktur diye yenisine aynı hatayı yapıyor.

Arka tarafa takamadığımdan ön tarafı kullanıyorum ama arada aynısı yapıyor dediğim gibi.

Acaba lehimlerinde sorun var mı diye düşünüyorum ancak ön taraf neredeyse hiç kullanmadım sadece telefon şarj ederdim arada ya da USB takardım çok ilginç bir olay cidden.

Ayrıca arka tarafta fare katılı tüm portlarda çalışıyor yani temassızlık tarzı bir şey yapmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20220901_142258.jpg
    IMG_20220901_142258.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 212
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı