Klavye ve fare çalışmayan cihazda güvenli moda nasıl girilir?

Scroit

Decapat
Daha fazla  
Sürücüleri yanlıslıkla sildim daha önce de ayni sorunu yaşamısdım fakat bilgisayar acilirken BIOS acmistim ve sorun duzelmisti şu anda duzelmiyor ve şifre olduğu için şifre ekraninda kaldi güvenli modu açamıyorum.

Not: Farklı mouse klavye taktım calışmadı klavye ve fareyi farkli portlara taktim calismadi güvenli mod başlatmak için bilgisayari yüklenme ekrani gelirken 2-3 kez kapattim fakat yine olmadi veya ben yapamadim.

Bazı BIOS'lar kablosuz klavye-mouse desteklemeyebilir. Eğer kablolu klavyeyle BIOS'a giremiyorsanız, pek sanmıyorum ama bir ihtimal BIOS'ta USB support ayarı falan kapanmış olabilir. BIOS sıfırlanması gerekebilir. CMOS pilini çıkartıp birkaç dk bekliyorsunuz sıfırlanıyor. Nasıl yapıldığını bilmiyorsanız risk alıp PC'yi çöp etmeyin bilgisayarcının 5dk'da yapacağı iş.

Bazı BIOS'lar kablosuz klavye-mouse desteklemeyebilir. Eğer kablolu klavyeyle BIOS'a giremiyorsanız, pek sanmıyorum ama bir ihtimal BIOS'ta USB Support ayarı falan kapanmış olabilir. BIOS sıfırlanması gerekebilir. CMOS pilini çıkartıp birkaç dk bekliyorsunuz sıfırlanıyor. Nasıl yapıldığını bilmiyorsanız risk alıp PC'yi çöp etmeyin bilgisayarcının 5Dk'da yapacağı iş.

Sorunu çözdüm yanıtın için teşekkürler BIOS USB port ayarlarırını disable sonrasında enable yapıp save reset atınca sorun düzeldi.

Sorunu çözdüm yanıtın için teşekkürler BIOS USB port ayarlarırını disable sonrasında enable yapıp save reset atınca sorun düzeldi.
Gec saatte duzgun okumamisim BIOS'a giremediniz sandim cozulmesine sevindim😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı