Aşağıda paylaştığım sorunu yaşıyorum. İlginç bir şekilde çoğaltıcıya güç gelirken klavye ve fare ye güç gelmiyor. Çoğaltıcıya takmadığım zamanda güç gelmiyor. Sizce neden böyle oldu?
BIOS'ta USB ile alakalı bir ayar olması lazım. Laptop kullanırken bende yaşamıştım aynı sorunu onu açınca düzeliyor. Sende açıksa kapatmayı da deneyebilirsin.
BIOS'ta USB ile alakalı bir ayar olması lazım. Laptop kullanırken bende yaşamıştım aynı sorunu onu açınca düzeliyor. Sende açıksa kapatmayı da deneyebilirsin.
Bios pilini çıkartıp taktım ama bir yararı olmadı yani. Klavye çalışsa yapıcam ama işte olmuyor. F2 ile bios a giriyorum ama enter tuşu çalışmadığı için bir şey yapamıyorum..
BIOS pilini çıkartıp taktım ama bir yararı olmadı yani. Klavye çalışsa yapacağım ama işte olmuyor. F2 ile BIOS'a giriyorum ama enter tuşu çalışmadığı için bir şey yapamıyorum.
BIOS pilinin + - tarafı vardır, anakartta takılan yerin de + - tarafı var. Pili çıkartıp anakartta + olan yere -, - olan yere + kutubunu değdirin. Yani yan tarafı ortadaki değen yere, orta tarafı da yandaki değen yere.